ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Ολοκληρώθηκε το 6ο Open Athlisis Cup 2013 (αποτελέσματα)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:09:00 π.μ. |
 Μετά από 14 ημέρες γεμάτες tennis , 102 αναμετρήσεις και με την συμμετοχή 69 αθλητών και αθλητριών και στα 5 ταμπλό ολοκληρώθηκε την Τρίτη 16 Ιουλίου το 6ο  Open Athlisis Cup 2013 για άνδρες και γυναίκες.

Οι νικητές και οι νικήτριες ύστερα από δύο εβδομάδες γεμάτες συγκινήσεις είναι στο:
ΜΟΝΟ ΑΝΔΡΩΝ : 1η θέση ΔΕΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
                                  2η θέση ΔΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΔΙΠΛΟ  ΑΝΔΡΩΝ :  1η θέση  ΔΕΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ / ΔΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
                                    2η θέση ΚΑΛΟΥΣΗΣ ΘΑΝΟΣ / ΜΗΤΣΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΜΟΝΟ  ΓΥΝΑΙΚΩΝ : 1η θέση ΜΠΟΥΡΤΖΟΥΚΛΗ ΡΑΦΑΗΛΙΑ
                                       2η θέση ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΔΙΠΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ : 1η θέση ΜΠΟΥΡΤΖΟΥΚΛΗ ΡΑΦΑΗΛΙΑ / ΑΝΤΩΝΙΟΥ     ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
2η θέση ΝΤΟΥΡΟΥ ΔΟΜΝΙΚΗ / ΒΛΑΧΟΥΤΣΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑ
ΜΙΚΤΟ ΔΙΠΛΟ : 1η θέση ΒΛΑΧΟΥΤΣΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑ / ΚΑΛΟΥΣΗΣ ΘΑΝΟΣ
                               2η θέση ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ / ΖΩΓΡΑΦΑΚΗΣ ΔΑΥΙΔ
Το καλοκαιρινό αυτό τουρνουά, το οποίο διοργάνωσαν για 6η συνεχή χρονιά το Athlisis Tennis Club και ο "ΡΗΓΑΣ" - ΑΟΑΑ, τείνει να γίνει ένας αθλητικός θεσμός. Η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία και αυτό οφείλεται στην αγωνιστική ποιότητα των αθλητών και αθλητριών, στην άψογη συμπεριφορά τους εντός και εκτός γηπέδων, καθώς και στην φοβερή συνεργασία των συμμετεχόντων με τους διοργανωτές.
Στα αξιοσημείωτα του τουρνουά ήταν και η καθημερινή παρουσία μεγάλου αριθμού θεατών, μελών του club και απλών φίλων του αθλήματος, οι οποίοι είχαν και την κατάλληλη συμπεριφορά.
Επιπλέον, οι διοργανωτές θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους τους συμμετέχοντες που έλαβαν μέρος. Αρκετοί ήταν αυτοί που συμμετείχαν για 6η χρονιά , πολλοί ήταν όμως και αυτοί που έπαιξαν για πρώτη φορά. Συγκεκριμένα οι διοργανωτές ευχαριστούν και συγχαίρουν για την συμμετοχή και τις επιτυχίες  την ομάδα της ΑΕΚ Τρίπολης, καθώς επίσης και τους αθλητές και αθλήτριες που μας επισκέφθηκαν από την Αθήνα, την Κόρινθο, το Πόρτο Χέλι και την ευρύτερη περιοχή Άργους και Ναυπλίου.
Ακόμα, ευχαριστούν και συγχαίρουν τους αθλητές και τις αθλήτριες του ομίλου που κατέκτησαν διακρίσεις, αλλά και όλα τα μέλη των σχολών ενηλίκων και των παιδικών σχολών του Athlisis Tennis Club για την συμμετοχή τους και την άριστη αγωνιστική παρουσία.
Σημαντική για την διοργάνωση ήταν η βοήθεια των ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ, οι οποίοι προσέφεραν μεταξύ άλλων και τα πλούσια δώρα της κλήρωσης την ημέρα των τελικών. Το μεγάλο δώρο, ένα ΤABLET της CRYPTO προσφορά του PC HELP CENTER ιδιοκτησίας του μέλους του club ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΙΩΤΟΥ, κέρδισε η ΑΝΤΩΝΑΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ. Επίσης, τις απονομές στις γυναίκες έκανε η κα ΜΠΟΖΙΟΝΕΛΟΥ ΕΛΕΝΗ, μέλος του club, ιδιοκτήτρια του ινστιτούτου αισθητικής SENSIA και χορηγός και των 6 OPEN ATHLISIS CUP. Στους άνδρες τις απονομές έκανε το μέλος του club κος ΣΚΟΥΡΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ιδιοκτήτης του μεσιτικού γραφείου " SKOURAS REAL ESTATE" .

Οι διοργανωτές ευχαριστούν όλους τους επαγγελματίες που υποστήριξαν την διοργάνωση και τους δωροθέτες, οι οποίοι είναι οι παρακάτω :
SENSIA , TREND, SKOURAS REAL ESTATE, UNDERCOLORS OF BENETTON, ARTE SPORTIVA, MY EYES, KLIASOS FREEWEAR , RAXEVSKY , "ΤΟ ΠΕΤΡΑΔΙ" και "ΖΟΥΖΟΥΛΑΣ" .


Για το τέλος ευχαριστούν τους ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : " ΑΡΓΟΛΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ " και DRTV. 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ