ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Μπάσκετ: Προύντζος και Γεωργούσης με μεταγραφή στον Αργοναύτη Ν.Κίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:22:00 π.μ. |
 Σε δύο μεταγραφές που συνδυάζουν ουσία και εντυπώσεις προχώρησε η αντρική ομάδα του Α.Ο. Αργοναύτη, εντάσσοντας στο δυναμικό της για έναν χρόνο τους Δημήτρη Προύντζο (Οίακας Ναυπλίου) και Δημήτρη Γεωργούση (Ναύπλιο 2010).

Οι δύο παίκτες ήταν διακαής πόθος του coach Κουλούκη, που φέτος έχει να διαχειριστεί ίσως το καλύτερο roster στην ιστορία της ομάδας. Επιλέχθηκαν με γνώμονα τόσο τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά τους, που σίγουρα θα βοηθήσουν την ομάδα σε θέσεις που "πονάει", όσο και για τον άψογο χαρακτήρα τους, κάτι που αποτελεί προαπαιτούμενο για να ενταχθεί κάποιος σε αυτόν το σύλλογο.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους Δημήτρη Προύντζο και Δημήτρη Γεωργούση για την επιθυμία τους να βοηθήσουν την ομάδα μας, με το φλερτ αυτό να έχει αίσιο τέλος, καθώς επίσης και τις διοικήσεις των Οίακα Ναυπλίου και Ναύπλιο 2010 για την συναίνεσή τους στις μεταγραφές και ελπίζουμε για την μελλοντική και περαιτέρω συνεργασία των ομάδων.
Επισης να ενημερώσουμε όλους σας πως σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα τεθούν σε κυκλοφορία οι νέες κάρτες διαρκείας της ομάδας μας. Φέτος έχουμε προχωρήσει ένα βήμα παρακάτω, με την αρίθμηση στις κάρτες και την πάρα πολύ καλή σχεδίαση και ποιότητα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Δημήτρη Σιώτο και το PC Help Center (http://www.pchelpcenter.gr/) στο Άργος, που και φέτος είναι χορηγός στις κάρτες διαρκείας μας.

Η τιμή των καρτών, όπως και πέρσι, είναι στα 10€. Περιμένουμε την βοήθεια και την υποστήριξη όλων.

Σύντομα θα ενημερωθείτε για τα σημεία πώλησης!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ