ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Συμμετοχή της Ο.Ε.Β.Ε. Αργολίδας στις περιφερειακές συγκεντρώσεις σε υποκαταστήματα του ΟΑΕΕ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:52:00 π.μ. |
 Κρίνεται επιτακτική ανάγκη και σας καλούμε για μαζική συμμετοχή στις περιφερειακές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στα υποκαταστήματα του ΟΑΕΕ στις 26/06/2013 που διοργανώνει η ΓΣΕΒΕΕ σε συνεργασία με τις κατά τόπους Ομοσπονδίες αντιδρώντας στην εντεινόμενη προσπάθεια , τόσο από θεσμικούς όσο και εξωθεσμίκους κύκλους , βίαιης υποβάθμισης των ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων των επαγγελματιών , βιοτεχνών και εμπόρων .
Η δεινή, όμως οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ασφαλιστικός Οργανισμός των Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ) , σε συνάρτηση με την παντελή απουσία διάθεσης , τόσο από την Διοίκηση του Οργανισμού όσο και από την κυβέρνηση , για υιοθέτηση μέτρων που να εξασφαλίζουν την βιωσιμότητα του και για μια ρεαλιστική ρύθμιση των συνεχώς αυξανόμενων οφειλών των ασφαλισμένων προς τον οργανισμό, αποτελούν προάγγελο ότι οι αντίστοιχες τροπολογίες και μειώσεις συντάξεων και παροχών θα επανέλθουν στο προσκήνιο, μέσα από άλλες διαδρομές περισσότερο επιτακτικές και με λιγότερα περιθώρια επιλογών .

Είναι συνεπώς απαραίτητο όσο ποτέ να αντιδράσουμε τώρα, πριν να είναι πολύ αργά , αναδεικνύοντας παράλληλα τις εναλλακτικές προτάσεις που υπάρχουν και για την βιωσιμότητα του ΟΑΕΕ, αλλά και για την διατήρηση των παροχών του προς του δικαιούχους .

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Έμπορων Αργολίδας με τα Σωματεία –μέλη συμμετέχει στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 26/ 06/2013 με κατάληψη των γραφείων του Ο.Α.Ε.Ε (Τ.Ε.Β.Ε)στο Ναύπλιο. Θα γίνει πληρέστερη ενημέρωση για το πρόγραμμα της συγκέντρωσης.

Ο αγώνας είναι κοινός για όλους μας και επιβάλλεται αλληλεγγύη σε όλες τις διεκδικήσεις μας προκειμένου να απαιτήσουμε συνθήκες επιβίωσης και ανάπτυξης, ενάντια στην ασφυξία που σήμερα βιώνουν οι Ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ