ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας του Πανναυπλιακού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:49:00 π.μ. |
Φίλες και φίλοι,

ο Πανναυπλιακός, η ιστορική ομάδα της πόλης μας, ανέβηκε – μετά από 17 ολόκληρα χρόνια – στη Γ’ Εθνική .Την Κυριακή 31 Μαρτίου, μπροστά σε 2.000 Ναυπλιώτες, η ομάδα μας κατατρόπωσε με 4-0 τον Παρνασσό Αράχωβας και ένα τεράστιο πανηγύρι στήθηκε για να γιορταστεί η πολυπόθητη επιστροφή. Αυτές οι στιγμές όμως δεν είναι τίποτα, μπροστά σε αυτές που έρχονται. Φέτος και τα επόμενα χρόνια.


Ο Πανναυπλιακός ήδη αλλάζει: Γίνεται εξωστρεφής, συνδέεται με την κοινωνία και γίνεται ‘ένας από μας’. Ένας Ναυπλιώτης που ζει μαζί μας την καθημερινότητα της πόλης μας, που δεν περιορίζεται στις τέσσερεις γραμμές του γηπέδου. Ένας Ναυπλιώτης που δεν ζητά μόνο βοήθεια, αλλά προσφέρει, πρωταγωνιστεί, δίνει διεξόδους.

Ο Σύλλογος έχει καινούρια διοίκηση με νέα άτομα, γεμάτα ιδέες και όρεξη. Έχει Ακαδημίες για τα παιδιά μας, με τις εγγραφές να έχουν ήδη ξεκινήσει. Αντλεί τη δύναμή του – και όχι μόνον την οικονομική – από τα μέλη του, όχι από ‘βαθύπλουτους επενδυτές’.

Στηρίζεται σε εσάς. ΜΑΖΙ θα ολοκληρώσουμε την μεγάλη επιστροφή της Πανναυπλιακάρας μας. Η κάρτα μέλους, η παρουσία στο γήπεδο, το εισιτήριο διαρκείας, δεν προσφέρουν μόνο χρήματα που έτσι κι αλλιώς είναι απαραίτητα: εξασφαλίζουν ότι τα επόμενα χρόνια τα παιδιά μας θα φορούν με περηφάνια τις τιμημένες φανέλες της ομάδας μας.

Η αρχή, όπως σε κάθε προσπάθεια, είναι το ήμισυ του παντός και γίνεται με την κάρτα διαρκείας. Κοστίζει 100 Ευρώ και εξασφαλίζει ελεύθερη είσοδο σε 15 αγώνες πρωταθλήματος. Η επιτυχία της πώλησής τους και η άμεση εισροή χρημάτων στα ταμεία της ομάδας θα διασφαλίσει την οικονομική της ευρωστία και την ενίσχυσή της ενόψει της πολύ απαιτητικής χρονιάς που έρχεται.

ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟ ΜΕΓΑΛΟ. ΤΩΡΑ.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ