ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Αιχμές Δαρλάση κατά ΔΗΜΑΡ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:40:00 π.μ. |
 Ο Γραμματέας της Νομαρχιακής επιτροπής της ΔΗΜΑΡ Αργολίδας Γιάννης Δαρλάσης με ένα πολύ σκληρό κείμενο στο προσωπικό του προφίλ στο facebook παίρνει θέση για τα όσα συμβαίνουν εδώ και πάρα πολύ καιρό στο εσωτερικό του κόμματος και βγήκαν προς τα έξω μετά την αποχώρηση από την τρικομματική και αφήνοντας σαφής αιχμές κατά του Φώτη Κουβέλη παρά το γεγονός της στενής προσωπικής σχέσης που έχουν.


Με το κείμενο αυτό καταδεικνύει κάτι που συμβαίνει σε όλους τους κομματικούς μηχανισμούς οι οποίοι λειτουργούν Αθηνοκεντρικά χρησιμοποιώντας τα στελέχη από την επαρχία μόνο ως "λάντζα" για τις εκλογές. Σε σχόλιο αυτού του ποσταρίσματος εξαιρεί από την κριτική τον Ανδρέα Νεφελούδη, πρέπει να τονίσουμε πως η ΔΗΜΑΡ στην Αργολίδα πήρε από τα μεγαλύτερα ποσοστά ανά την Ελλάδα.


Γιάννης Δαρλάσης: "Οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις μου δημιούργησαν μια αμηχανία . Από την πρώτη στιγμή που δημιουργήθηκε τη τρικομματική κυβέρνηση βγήκα ανοιχτά και εξέφρασα τη διαφωνία μου δίνοντας το στίγμα της πολιτικής μου άποψης . Από κεί και πέρα θεώρησα ότι οι όποιες διαφωνίες και ενστάσεις έπρεπε να διατυπώνονται μέσα στα όργανα κι αυτό έκανα . Στην πορεία έβλεπα ανθρώπους με απόψεις σαν τις δικές μου να εγκαταλείπουν το κόμμα και βγαίνοντας απ έξω να ανεβαίνουν σε μια εισαγγελική έδρα και να κρίνουν τους πάντες και τα πάντα με μια εμμονή και έπαρση που ποτέ δεν κατάλαβα από που πήγαζε . Ήταν οι ίδιοι άνθρωποι που το κατεστημένο της ΔΗΜΑΡ εξέλεγε στη Κ.Ε. μέσα από μηχανισμούς από το πρώτο κιόλας - ιδρυτικό - της συνέδριο. Μια Κ.Ε. που πιο αθηνοκεντρική δεν γινόταν και θα πρέπει να ντρέπεται γι αυτήν , αφήνοντας γεωγραφικές ενότητες της χώρας χωρίς εκπροσώπηση. Μοιραία λοιπόν στις συνεδριάσεις της Κ.Ε. τό κλίμα το διαμόρφωνε ο μικρόκοσμος της Αθήνας που έχει το θράσος να κάνει και υποδείξεις είτε είναι μέσα είτε είναι έξω από το κόμμα ."

www.parapolitikaargolida.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ