ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Στο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα στα Τρίκαλα συμμετείχε ο ΑΡΙΣΤΕΑΣ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:46:00 μ.μ. |
 Αν και μικρός (γεννημένος το 1998) ο Πλατής Δημήτρης ακοντιστής και αθλητής του ΑΡΙΣΤΕΑ με προπονητή τον Κ. Καμποσο  συμμετείχε στο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα στα Τρίκαλα με αθλητές του 1996 και 1997. Στα «ΘΩΔΕΙΑ» είχε πιάσει το όριο με βολή 49,06 μ δίνοντας του το εισιτήριο της συμμετοχής στην μεγαλύτερη κατηγορία.


Το πρωί της 2ης μέρας διεξαγωγής των αγώνων και στον προκριματικό με βολή 51,54 μ. κάνοντας κι ατομικό ρεκόρ, εξασφάλισε την συμμετοχή του στον τελικό. Εκεί κατέλαβε την 12η θέση ρίχνοντας βολή 50,88μ.

Στα Τρίκαλα έδωσαν ραντεβού οι αθλητές και αθλήτριες της κατηγορίας Παίδων και Κορασίδων που αγωνιστήκαν σε πρωτάθλημα της κατηγορίας τους το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.
Πάνω από 1.000 αθλητές και αθλήτριες θα διεκδικήσαν τη νίκη και το έπαθλο του πανελληνιονίκη σε ατομικό αλλά και ομαδικό επίπεδο για την ανάδειξη των πρωταθλητών συλλόγων.

Ουκ ολίγες φορές το βάδην έχει αποτελέσει πρωταγωνιστή αρνητικών γεγονότων στην Ελλάδα, με καβγάδες προπονητών σε αγώνες. Γεγονός που δυστυχώς επαναλήφθηκε και στα Τρίκαλα, κατά τη διάρκεια του Πανελληνίου πρωταθλήματος Παίδων/ Κορασίδων.

Παρά την επισημότητα της διοργάνωσης και ακόμη περισσότερο το γεγονός ότι για τους Παίδες αποτελούσε κριτήριο πρόκρισης για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα με τρεις αθλητές να διεκδικούν δύο θέσεις, ο ΣΕΓΑΣ απέτυχε να προετοιμαστεί κατάλληλα για το γεγονός. Με αποτέλεσμα το αγώνισμα να γίνει χωρίς εξειδικευμένους κριτές, κάτι που αποτέλεσε και την εστία του κακού.

ΣΤΗ ΦΩΤΟ Ο ΠΛΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ