ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Αποστάσεις κρατά η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Αργολίδας από Σαμαρά και Βενιζέλο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:16:00 μ.μ. |
Δελτίο τύπου

  Το ΠΑΣΟΚ για μία φορά ακόμη τα τελευταία τρία χρόνια προτάσσοντας το συμφέρον της χώρας χωρίς μικροκομματικά συμφέροντα πήρε γενναίες αποφάσεις αποτρέποντας νέες περιπέτειες για τη χώρα. Ελπίζουμε ότι ο κ. Σαμαράς θα εγκαταλείψει στο μέλλον οποιεσδήποτε αυταρχικές πρακτικές, που τις τελευταίες ημέρες οδήγησαν τη χώρα σε μία βαθιά πολιτική κρίση.

Η υπόθεση της ΕΡΤ έφερε στο προσκήνιο τις βαθιές ιδεολογικές διαφορές που υπάρχουν στον τρόπο αντιμετώπισης των προβλημάτων. Το ΠΑΣΟΚ αναγκάσθηκε να πάρει πολύ σκληρά μέτρα μέσα στη Βουλή των Ελλήνων με απολύτως δημοκρατικό τρόπο και όχι με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου.

Η αλαζονεία του και ο αυταρχισμός του κ. Σαμαρά και της Νέας Δημοκρατίας να σταματήσει τώρα.

Η Ελλάδα και οι Έλληνες δεν θέλουν εκλογές, γιατί κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό αυτή τη δεδομένη στιγμή. Είναι κάτι που το γνωρίζουν όλοι, ακόμα και η αντιπολίτευση.

H ανεργία, η ύφεση, η ρευστότητα στην οικονομία και άλλα προβλήματα είναι ζητήματα που περιμένουν λύση. Όταν το ΠΑΣΟΚ μόνο του έδινε τη μάχη για τη σωτηρία της χώρας ο κ. Σαμαράς παρουσίαζε το Ζάππειο 1, 2, 3 και ο κ. Τσίπρας έταζε 100.000 διορισμούς στο Δημόσιο λαϊκίζοντας και παραπλανώντας τον κόσμο.

Να σταματήσουν κάποιοι να επενδύουν το πολιτικό τους μέλλον στην καταστροφή της χώρας. Όλοι χρειαζόμαστε σοβαρότητα, υπευθυνότητα, κοινή προσπάθεια για να βγει η χώρα από τα αδιέξοδα στα οποία έχει περιέλθει. Χρειάζεται να γίνουν μεταρρυθμίσεις, αλλά όχι πρόχειρα, αυταρχικά ή λαϊκίστικα. Πρέπει να γίνουν με προγραμματισμό, ορθολογικά και χωρίς να διαλυθεί η κοινωνία.

Οι δύο προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις θα πρέπει να διδάξουν και τους τριακόσιους βουλευτές και αρχηγούς τους ότι η χώρα έχει ανάγκη από σταθερότητα για να δώσει λύσεις στα μεγάλα προβλήματα του κόσμου.

Είναι καιρός πλέον η κυβέρνηση να δώσει ένα αυστηρό και υπερήφανο μήνυμα προς τους δανειστές μας, ότι οι Έλληνες έχουν κάνει τόσες θυσίες, που πλέον την αξιοπρέπεια και την ιστορία τους ως έθνος να μην την υποτιμήσουν.

Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αργολίδας καλεί πρώτο από όλους τους πολιτικούς αρχηγούς τον πρόεδρο μας κ. Βενιζέλο να σκεφθεί ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλα οικονομικά μέτρα στο δοκιμαζόμενο Έλληνα, δεν πρέπει να κλείσουν άλλες επιχειρήσεις και επιτέλους στην Ελλάδα να πληρώσουν οι έχοντες και κατέχοντες, οι φοροδιαφεύγοντες και οι καταχραστές του δημοσίου χρήματος.

Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αργολίδας θα είναι παρούσα στα προβλήματα της Αργολίδας και όχι μόνο με τη δική της φωνή-πάντοτε ισχυρή και προς την κεντρική εξουσία, καθώς το δημοκρατικό μας ήθος και πολιτική αξιοπρέπειά μας δε διαπραγματεύονται.


ΓΙΑ ΤΗΝ Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΛΟΥΚΑΣ ΚΟΥΡΟΣ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ