ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Άννα Μαντά: Το νερό και η διαχείρισή του είναι αγαθό...απρόβλεπτο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:11:00 π.μ. |
  Η χθεσινή ήταν μία πραγματικά κουραστική μέρα για τη ΔΕΥΑΝ και για τους δημότες του Δήμου Ναυπλίου λόγω της βλάβης στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης και της διακοπής παροχής νερού για αρκετές ώρες. Τελικά, η υδροδότηση αποκαταστάθηκε περίπου στις 3 το μεσημέρι χάρη στη συντονισμένη εργασία 3 συνεργείων της ΔΕΥΑΝ.


"Σε επιχειρήσεις ΔΕΥΑ τέτοια γεγονότα είναι μέρος της δουλειάς, η οποία έχει ένταση και...συχνά παραβλέπει τα συνήθη ωράρια, αφού το νερό και η διαχείρισή του είναι αγαθό...απρόβλεπτο", δήλωσε η διευθύντρια της ΔΕΥΑ Ναυπλίου Α. Μαντά και συνέχισε:

"Το δίκτυο της ΔΕΥΑΝ είναι σχεδόν όλο σε πολύ καλή κατάσταση, ωστόσο ζημιές δεν αποφεύγονται αλλα αντιμετωπίζονται όμως άμεσα.

Το δε νερό που παρέχουμε είναι πόσιμο, έρχεται από φυσικές πηγές στους Μύλους, 16χλμ μακρυά από το Ναύπλιο, είναι ελεγχόμενο τόσο από τον χημικό της επιχείρησης όσο και από αναγνωρισμένο, διαπιστευμένο εργαστήριο μικροβιολογικό των Αθηνών. Πληρεί όλους τους όρους της σχετικής νομοθεσίας και είναι κατάλληλο προς πόση".
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ