ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Συγκινητικές στιγμές με "Τα καλύτερα μας χρόνια" του Γ.Αντωνίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:41:00 μ.μ. |
  Μικρή αποδείχτηκε η αίθουσα του Τριανόν για να φιλοξενήσει τον κόσμο που παραβρέθηκε στην Φωτογραφική Έκθεση και την προβολή του νέου ντοκυμαντέρ του Γιώργου Αντωνίου με τίτλο "τα καλύτερά μας χρόνια", που αφορά την χθεσινή γυμνασιακή ζωή στην Αργολίδα. Έτσι, δεκάδες συντοπίτες μας, έμειναν " εκτός νυμφώνος".

Την εκδήλωση οργάνωσε ο Δήμος Ναυπλίου και ο ΔΟΠΠΑΤ.  Τόσο ο Δήμαρχος, Δημήτριος Κωστούρος, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Κώστας Χελιώτης, όσο και ο Δημήτρης Γεωργόπουλος από Τα Αρχεία νομού Αργολίδας, εξείραν το λεργο του δημοσιογράφου -ερευνητή Γιώργου Αντωνίου που χρόνια τώρα, προσπαθεί να διασώσει εικόνες από το παρελθόν του τόπου, και να το αναδείξει.
Συγκινητικές ήσαν οι στιγμές που εξελίχτηκαν εμπρός στις δεκάδες παλιές ασπρόμαυρες φωτογραφίες της Έκθεσης, αλλά και κατά την διάρκεια της προβολής του ντοκιμαντέρ, όπου πολλοί αναγνώρισαν παλιούς φίλους, συμμαθητές και καθηγητές, ξανάφεραν πίσω στην μνήμη στιγμιότυπα της γυμνασιακής ζωής. Στον ρόλο και την αξία της συλλογής αρχειακόυ υλικού, αλλά και στις δραστηριότητες των Αρχείων Νομού Αργολίδας, αναφέρθηκε ο επικεφαλής τους, Δημήτρης Γεωργόπουλος, που κάλεσε και τον κόσμο να συμβάλλει στο έργο των Αρχείων.

Στο βιντεο που ακολουθει μιλουν, ο Κώστας Χελιώτης-Πρόεδρος ΔΟΠΠΑΤ, ο Δημήτρης Κωστούρος- Δήμαρχος Ναυπλιέων, ο Δημήτρης Γεωργόπουλος-Αρχεία νομού Αργολίδας και ο
Γιώργος Αντωνίου-Δημοσιογράφος.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ