ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Μαγευτικό το Μπαλέτο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο 22ο φεστιβάλ Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:03:00 π.μ. |

























 Στην κατάμεστη από θεατές πλατεία Αρβανιτιάς και κάτω από την σκιά του Παλαμηδιού, το Μπαλέτο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής επιλέγει το Ναύπλιο για πρώτη στάση της φετινής καλοκαιρινής περιοδείας του.

Οι Α’ χορευτές, οι σολίστ, οι κορυφαίοι και το corps de ballet της ΕΛΣ προσκάλεσαν όλο τον κόσμο σε ένα ταξίδι με προορισμό τελείως διαφορετικούς μουσικούς τόπους και χρόνους.
«Όλοι χορεύουν βαλς», «Αντατζιέτο», «Στο κενό» και «Μπολερό» μερικές μονάχα από τις χορογραφίες που επέλεξε να παρουσιαστούν αποσπάσματά τους ο πολλάκις βραβευμένος, διευθυντής του μπαλέτου, Ρενάτο Τζανέλλα και οι οποίες ανέβηκαν κατά τις καλλιτεχνικές περιόδους 2011/12 και 2012/13 αποσπώντας συχνά εγκωμιαστικές κριτικές.
Παρών στην παράσταση του Μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής ο δήμαρχος Ναυπλίου Δ. Κωστούρος, ο πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Κ. Χελιώτης, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του μουσικού φεστιβάλ Ι. Βακαρέλης, η γνωστή μαέστρος και τηλεοπτικη παρουσιάστρια  Ευγενία Μανωλίδου, ο τέως δήμαρχος Ναυπλίου Γ. Τσούρνος με την σύζυγο του και διευθύντρια της ΔΕΥΑΝ Άννα Μαντά, ο τέως δήμαρχος Άργους κ. Μπούρης κ.α.
 Να σημειωθεί πως τις δύο πρώτες ημέρες παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις του 22ου Μουσικού φεστιβάλ πάνω από 2500 θεατές.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ