ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Ενθουσίασε το κοινό του 22ου φεστιβάλ Ναυπλίου η σουίτα της όπερας "Porgy and Bess" του George Gershwin

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:30:00 μ.μ. |
 Με το Nafplion Festival Ensemble, συνεχίστηκε χθες το 22ο Φεστιβάλ Μουσικής Ναυπλίου, που παρουσιάσε το ιδιαιτέρως απαιτητικό σεξτέτο του Μέντελσον καθώς και την ορχηστρική σουίτα της όπερας "Porgy and Bess" -έναν αρτιστικό θρίαμβο, τόσο μουσικό όσο και ανθρώπινο, γεμάτο αντιρατσιστικά μηνύματα, του George Gershwin.

Ο διακεκριμένος βιολονίστας και καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Κυκλάδων Γιάννος Μαργαζιώτης, ο κορυφαίος του κοντραμπάσου της Εθνική Λυρικής Σκηνής Βασίλης Παπαβασιλείου, o Α' βιολονίστας της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών Απόλλων Γραμματικόπουλος συνάντησαν την κάτοχο της υποτροφίας «Richard Wagner» Ai Motohashi, τον σολίτσα της Συμφωνικής Ορχήστρας του Οντένσε Rafael Altino, τον τσελίτσα της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Ελσίνκι Jaani Helander και μία εξέχουσα φυσιογνωμία του κλαρινέτου, τον διεθνούς φήμης Γάλλο Michel Lethiec -σε μια βραδιά που η σύμπραξη Ελλήνων και ξένων μουσικών εντυπωσίασε.
Παρόντες στην χθεσινή συναυλία ο πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Κ.Χελιώτης, ο καλλιτεχνικός  διευθυντής του Φεστιβάλ Γ. Βακαρέλης και πολύς κόσμος που απόλαυσε κάτω από το φως της πανσελήνου την εξαιρετική μουσική παράσταση.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ