ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Χορηγία 10.000€ ως υποτροφία στους δύο πρωτεύσαντες αποφοιτήσαντες του Εσπερινού Λυκείου Ναυπλίου από τον Α. Μελισσηνό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:07:00 π.μ. |
 Αξιότιμε Κύριε Προϊστάμενε Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας,
Αξιότιμες Κυρίες, Αξιότιμοι Κύριοι,

 Ονομάζομαι Παναγιώτης Γερ. Μελισσινός, Δικηγόρος Ναυπλίου, και μου ζητήθηκε από το θείο μου Αδριανό Μελισσηνό, Αντεπιστέλλον μέλος της Ακαδημίας Αθηνών, Ομότιμο Καθηγητή Πειραματικής Φυσικής του Πανεπιστημίου του Ρότσεστερ των ΗΠΑ, να διαβιβάσω προς τη Διεύθυνση Σας την επιθυμία του να χορηγήσει προς το Γενικό Εσπερινό Λύκειο Ναυπλίου το ποσό των 10.000€ με τη μορφή 10 ετησίων δόσεων, 1.000€ έκαστης ως υποτροφία στους δύο πρωτεύσαντες αποφοιτήσαντες του Σχολείου.


Ειδικότερα, επιθυμία του είναι οι δύο αποφοιτήσαντες με τον υψηλότερο Γενικό Βαθμό Πρόσβασης να λάβουν έκαστος 500€, η πρώτη, δε, καταβολή να πραγματοποιηθεί φέτος το καλοκαίρι μετά την επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικώς Εξεταζόμενων Μαθημάτων, ήτοι τον Ιούνιο-Ιούλιο του έτους 2013.

Περαιτέρω, πρόθεση του χορηγού είναι η ανωτέρω χορηγία να επαναλαμβάνεται κάθε έτος για τα επόμενα εννέα έτη, ήτοι για συνολική περίοδο δέκα ετών. Ως προς τη διαδικασία καταβολής των χρημάτων, παρακαλείσθε, εφόσον εγκρίνετε το παρόν αίτημα, να μας υποδείξετε σε ποιο λογαριασμό θα μεταφέρονται τα χρήματα και σε ποιους χρόνους πρέπει να γίνεται αυτό.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την εξέταση του παραπάνω αιτήματος

Μετά τιμής,

Παναγιώτης Γερ. Μελισσινός
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ