ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Ανάπτυξη ψηφιακών υποδομών για την ενίσχυση της δράσης νέων δημιουργών e-Audition απο το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:57:00 μ.μ. |
 Το  του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου σε συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή σας προσκαλεί την Πέμπτη 6 Ιουνίου στις 12.00 στην αίθουσα Λήδας Τασοπούλου να παρακαλουθήσετε την παρουσίαση του Έργου «Ανάπτυξη ψηφιακών υποδομών για την ενίσχυση της δράσης νέων δημιουργών e-Audition»

Η Εθνική Λυρική Σκηνή στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση» υλοποιεί το νέο έργο με τίτλο «Ανάπτυξη ψηφιακών υποδομών για την ενίσχυση της δράσης νέων δημιουργών e-Audition». Αντικείμενο του έργου είναι η ανάπτυξη διαδικτυακής πλατφόρμας μέσω της οποίας νέοι καλλιτέχνες-δημιουργοί θα έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν στην ΕΛΣ δείγματα της δουλειάς τους, με στόχο την επιλογής τους για συνεργασία σε μελλοντικές παραγωγές της ΕΛΣ.
Η πρόσκληση ενδιαφέροντος μπορεί να γίνεται και πιο εξειδικευμένα μέσω διαγωνισμών που θα ανακοινώνονται μέσω του portal. Για παράδειγμα, με την ευκαιρία προγραμματισμού μιας νέας όπερας, η ΕΛΣ θα μπορεί ανακοινώνει πρόσκληση ενδιαφέροντος για προτάσεις σκηνικών, κοστουμιών, σκηνοθεσίας, αλλά και ακροάσεις ερμηνευτών. Οι ιδέες, οι προτάσεις και τα ηχητικά δείγματα των ακροάσεων θα υποβάλλονται μέσω του portal.

Με το e-Audition θα δίνεται η δυνατότητα σε νέους καλλιτέχνες που κατοικούν στην επαρχία ή στο εξωτερικό να κάνουν γνωστή τη δουλεία τους στην ΕΛΣ και κατ’ επέκταση στο κοινό μέσω των παραγωγών στις οποίες θα επιλεγούν για να συμμετέχουν. Μια τέτοια διαδικασία μπορεί να οδηγήσει σε μια δυναμική παραγωγή νέων ταλέντων στο χώρο της Λυρικής Τέχνης.

Παράλληλα, μέσω τρισδιάστατης εφαρμογής στο site του e-Audition, θα εκτίθενται επιλεγμένα δείγματα της δουλειάς των νέων καλλιτεχνών, με στόχο την προβολή τους σε ένα ευρύτερο κοινό.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ