ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Σκύλος δάγκωσε σκυλάκι και γυναίκα στο κέντρο του Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:17:00 π.μ. |
 email επώνυμη καταγγελία αναγνώστη

 Στις 13 Μαΐου κατά τις 22:00 στο κέντρο του Άργους αδέσποτος σκύλος επιτέθηκε για δεύτερη φορά σε μικρο σκυλάκι που κρατούσε κυρία . Στην προσπάθεια της να το σώσει όρμηξε και σε αυτήν. Για καλή της τύχη ακούσαμε τις φωνές και υπάλληλος από την καφετέρια "Άρωμα καφέ" και έτρεξε να βοηθήσει.
Το σκυλάκι βαριά τραυματισμένο μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο της Καικιλία Σαρή και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση 3 ωρών.
Ο άγριος σκύλος πιάστηκε μετά από μια ώρα από τον γιο της κυρίας. Να τονίσουμε ότι η συγκεκριμένη κυρία είχε κάνει συστάσεις στο δημαρχείο του Άργους να μαζέψουν το συγκεκριμένο αδέσποτο για ορμάει και σε ανθρώπους.
 Αυτοί έριξαν το μπαλάκι στην φιλοζωική και αυτοί με την σειρά τους είπαν ότι δεν είναι αρμόδιοι...... Μέτα το γεγονός δέχτηκαν να πάρουν το σκύλο από τον γιο της κυρίας κ τους ευχαριστώ πολύ γιατί ξέρω ότι δεν τους παρέχει καμία βοήθεια ο δήμαρχος και τα έξοδα τα βάζουν τα παιδιά από την τσέπη τους...
Το άγριο Σκυλί δόθηκε με την συμφωνία ότι δεν θα ξανά κυκλοφορήσει ελεύθερο στους δρόμους...κ. δήμαρχε άσε τις αναπλάσεις και τις πισίνες και κανε μας να κυκλοφορούμε ασφαλείς στην πόλη μας...

Τάσος Κορομπόκης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ