ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

"Τα χώνει" άσχημα ο Γκαβούνος στην αντιπολίτευση με αφορμή το ΙΚΑ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:10:00 μ.μ. |
  Επιεικώς απαράδεκτη ,θα μπορούσα να χαρακτηρίσω τη στάση σύσωμης της αντιπολίτευσης,στην πρόταση της Διοίκησης του ΙΚΑ ,που ζητά δωρεάν στέγη για να παραμείνει μικρός αριθμός υπαλλήλων στο Αργος για να εξυπηρετούν τους ασφαλισμένους ,έτσι ώστε για κάποιες υπηρεσίες να μην ταλαιπωρούνται μετακινούμενοι στις εγκαταστάσεςις του ΟΑΕΔ στην Τίρυνθα ,όπου και θα εγκατασταθούν όλες οι υπηρεσίες του ΙΚΑ για όλο το νομό.Ουσιαστικά ζητούν τη βοήθεια του Δήμου μας για την δημιουργία ενός ''ΚΕΠ ΙΚΑ''.


Η εισήγηση του Δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου ,είναι να παραχωρηθεί ένα γραφείο στο κτήριο του παλαιού δημαρχείου για να μην ταλαιπωρούνται οι δημότες και να μείνει αυτή η υπηρεσία στον τόπο μας.

Σύσωμη η αντιπολίτευση είπε ναι στον προτεινόμενο χώρο,αλλά εκδήλωσε την αντίρρηση της για τα έξοδα !!!!!!!του τηλεφώνου !!!!!!!!που θα χρησιμοποιούν οι υπάλληλοι!!!!!!!!!!! και ζήτησαν να τα καταβάλλει το ΙΚΑ, δηλαδή να αρνηθεί το ΙΚΑ αυτή τη χαζή αντιπρόταση και για ...ψίλου πήδημα να χρειάζεται οι ασφαλισμένοι να μετακινούνται 12 χιλιόμετρα..

Πριν ψηφίσουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο την πρόταση του δημάρχου η οποία ήταν θετική στην παραμονή αριθμού υπαλλήλων του ΙΚΑ για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών του Δήμου μας ,έθεσα προς όλη την αντιπολίτευση το ερώτημα΄΄γιατί τόσα χρόνια δεν αντιδρούσαν εναντίον του ΟΓΑ αφού οι ανταποκριτές είναι δημοτικοί υπάλληλοι και χρησιμοποιούν ακόμα και σήμερα τα τηλέφωνα του Δήμου για την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων,και καλά κάνουν,και προβάλλουν τέτοιες αντιρρήσεις για την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων του ΙΚΑ.

'Οχι φίλες και φίλοι,δεν έχουν τίποτα εναντίον των ασφαλισμένων του ΙΚΑ,απλά παρότι ζούμε σε οικονομικές συνθήκες πολέμου δεν τους ''βγαίνει'' τίποτα εναντίον του Καμπόσου. Τους έχει πιάσει πανικός και κάνουν τη μία ..πατάτα μετά την άλλη.

Φυσικό Αέριο, περίμεναν ,για να μην πω παρακαλούσαν, ότι θα περνούσε απο τον κάμπο για να καταστρέψει τις περιουσίες του κόσμου και να έχουν να λένε ,ο ΚΑΜΠΟΣΟΣ όμως το απέτρεψε και δεν τους ''βγήκε''.

Την σχολή κάποιοι την πολέμησαν να μην έρθει αλλά ο ΚΑΜΠΟΣΟΣ την έφερε και τώρα περνούν απέξω τρέχοντας.

Εξασφάλισε ο ΚΑΜΠΟΣΟΣ τα ευρωπαικα λεφτά της ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ του ιστορικού κέντρου και αυτοί είναι απαρηγόρητοι.

Αυτή είναι η αντιπολίτευση η οποία θέλει την παραμονή υπαλλήλων του ΙΚΑ με ένα τρόπο που δεν γίνεται για να βγούν και να πούν ότι δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε ούτε 2 υπαλλήλους για την εξυπηρέτηση των δημοτών μας .Εάν τους βρείτε στο δρόμο ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ βάζουν αυτόν τον όρο ,αφού τόσα χρόνια δεν ισχύει το ίδιο και για τον ΟΓΑ
και εις άλλα με υγεία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Νικόλαος Στυλ. Γκαβούνος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ