ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Αποχαιρέτα την Καραθώνα που χάνουμε

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:28:00 π.μ. |


















 Αν ξυπνήσεις μονομιάς θα ΄ρθει ανάποδα ο ντουνιάς...και εκεί που έλεγες πάμε για μπάνιο στην Καραθώνα, ποιο πιθανό θα μοιάζει να κάνεις μπάνιο στο ποταμάκι του αναπλασμένου ιστορικού κέντρου του Άργους, παρά στην παραλία των παιδικών σου χρόνων.

Υπέφερες τα σκουπίδια και την μπόχα τους από την φαεινή ιδέα του Αναγνωσταρά, αλλά θες η τοποθεσία, θες ο κόσμος, θες η πλαζ, θες το οφθαλμόλουτρο, θες ο ωχαδερφισμός σε καθήλωναν στην σεζλόνγκ αποσβολωμένο.

Και τώρα, τι έγινε τώρα, πήρε το ΤΑΙΠΕΔ την Καραθώνα;

Μην ταράζεσαι, μην κουνιέσαι, δεν βαριέσαι αδερφέ, μπάνιο θα μπορείς να κάνεις δεν την παίρνει κανένας την θάλασσα, εκεί θα είναι και θα σε περιμένει, ίσως βέβαια να σου κοστίζει λίγο ακριβά για να βουτήξεις το πόδι σου στην θάλασσα και να μην μπορέσεις πάλι να ψήσεις τα αγαπημένα σου σουβλάκια, θα έχεις όμως την δυνατότητα αύριο στα παιδιά σου, να τους δείχνεις από ψηλά την παραλία και να τους λες... εδώ κάναμε μπάνιο και πικ νικ και Καθαροδευτέρες και Πρωτομαγιές... παλιά όμως.

Για ένα πράγμα θα μπορεί κάποιος να στενοχωρηθεί πραγματικά...που θα πετάμε τώρα τα σκουπίδια μας, που θα βρούμε ποιο όμορφο τόπο να καταστρέψουμε, δεν έμειναν βλέπεις και πολλοί, αλλά τι λέω αφού έχουμε το Παλαμήδι μπορούμε να το γεμίσουμε και αυτό με σκουπιδια και μετά να το πουλήσουμε ως χρησιμοποιημένη χωματερή σε πολύ καλή και συμφέρουσα τιμή!   
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ