ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Ο.Ε.Β.Ε.Α: Καλούμε όλα τα μέλη μας να στηρίξουν και να στελεχώσουν την προσπάθεια του κοινωνικού φαρμακείου Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:02:00 π.μ. |
 Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας στηρίζει την προσπάθεια δημιουργίας ενός δικτύου κοινωνικής αλληλεγγύης με την έναρξη και λειτουργία κοινωνικού φαρμακείου στην πόλη του Ναυπλίου.
Σκοπός του κοινωνικού φαρμακείου είναι η παροχή φαρμάκων σε ανασφάλιστους και άπορους συνανθρώπους μας που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας και αδυνατούν να τα προμηθευτούν. Η έλλειψη κρατικής πρόνοιας και υγειονομικής πολιτικής τα τελευταία χρόνια αφήνει εκτεθειμένους χιλιάδες συμπολίτες μας δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα τόσο για την ατομική όσο και για την δημόσια υγεία και κάνει απαραίτητη την ύπαρξη κοινωνικής αλληλεγγύης για την στήριξη των ευπαθέστερων ομάδων της κοινωνίας μας .

Καλούμε όλα τα μέλη μας να στηρίξουν και να στελεχώσουν την προσπάθεια του κοινωνικού φαρμακείου προσφέροντας φάρμακα και υγειονομικό υλικό .

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο γραφείο προστασίας και προαγωγής της υγείας που στεγάζεται στο κολυμβητήριο Ναυπλίου στην παραλιακή οδό Ναυπλίου Ν. Κίου . Τηλέφωνο επικοινωνίας 27520-28133 07:00-15:00 καθημερινά

Για το Δ.Σ
        Ο πρόεδρος               Ο γραμματέας
Μακρής Παναγιώτης     Χρόνης Κωνσταντίνος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ