ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Με μαζικότητα η Πορεία Ειρήνης Κερασίτσα - Τρίπολη (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:40:00 π.μ. |
  Mέ ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 30η Πανπελοποννησιακή Πορεία Ειρήνης , από τη γενέτειρα του Αγωνιστή της Ειρήνης Γρηγόρη Λαμπράκη ,Κερασίτσα, έως την Τρίπολη. Την πορεία χαρακτήρησε η μαζικότητα-πολύ μεγαλύτερο πλήθος από τα προηγούμενα χρόνια -η μαχητικότητα, ενώ ιδιαίτερη ήταν η συμμετοχή των νέων ανθρώπων.
Αρχικά στη πλατεία της Κερασίτσας μίλησε ο πρόεδρος του του χωριού Χρήστος Μαλίρης ο ποίος καλωσόρισε τους αγωνιστές της Ειρήνης,έγινε κατάθεση στεφανιών από δεκάδες εκπροσώπους μαζικών φορέων της περιοχής, και στη συνέχεια ένα ανθρώπινο ποτάμι ξεχύθηκε προς την Τρίπολη, με πανω και σημαίες, φωνάζοντας αντιιμπεριαλιστικά -αντικαπιταλιστικά συνθήματα, τονίζοντας ταυτόχρονα και την ευθύνη της Ελληνικής κυβέρνησης η οποία με την εμπλοκή της στούς ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς θέτει σε κίνδυνο την ίδια την ασφάλεια της χώρας μας.
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η ομιλία του κεντρικού ομιλητή της, συγκέντρωσης στη Τρίπολη, του γιού του Γρηγόρη Λαμπράκη Γιώργου, και αντιπροέδρου της ΕΕΔΥΕ.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ