ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Αργυρό μετάλλιο για την Κοτσοβού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:57:00 π.μ. |
 Τη δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε η αθλήτρια του ΑΡΙΣΤΕΑ ΑΡΓΟΥΣ Κοτσοβού Βίκυ , στον ακοντισμό στο Φεστιβάλ Ρίψεων στην Τρίπολη, με προπονητή τον Κ. Καμπόσο και βολή στα 44,17 μ. Επιστροφή στις νίκες κάνει η πανελληνιονίκης ύστερα από μια σειρά τραυματισμών και την περσινή χρονιά των Πανελληνίων Εξετάσεων.


Στο ίδιο Φεστιβάλ συμμετείχε και η ανερχόμενη Ματίνα Σπηλιοπούλου αθλήτρια του ΑΡΙΣΤΕΑ ΑΡΓΟΥΣ που ήταν η πρώτη φορά που πήρε μέρος. Αλλά αυτό δεν… φάνηκε , οι σταθερές βολές που είχε στα 27.00 μ. το απέδειξαν.

Αγωνίσματα ρίψεων όλων των κατηγοριών περιλάμβανε το πρόγραμμα των αγώνων με την επωνυμία «φεστιβάλ ρίψεων», που έγινε στην Τρίπολη και αποτελεί πλέον θεσμό εδώ και αρκετά χρόνια. Μια διοργάνωση στην οποία συμμετέχουν αρκετοί από τους πρωταθλητές μας και που έχουν σημειωθεί αρκετά εθνικά ρεκόρ.

Το φετινό ραντεβού ήταν για το Σάββατο (25/5) στο δημοτικό στάδιο της Τρίπολης με διοργανωτή την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου σε συνεργασία με το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Τρίπολης.

Συγχαρητήρια….
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ