ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Αποστολόπουλος ή Πουλάς στο τιμόνι της ΕΠΣ Αργολίδος;

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:06:00 π.μ. |
 Με μεγάλο ενδιαφέρον (κυρίως από την πρωτοφανή σε ένταση προεκλογική περίοδο των τελευταίων 10 -15 ημερών) αναμένονται τα αποτελέσματα από τις κάλπες που θα στηθούν αύριο Τετάρτη στην ΕΠΣ Αργολίδας.


Στις 6μ.μ. στην αίθουσα του Συνδέσμου Διαιτητών, στο Ναύπλιο, θα γίνει η γενική συνέλευση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων για την εκλογή του νέου Δ.Σ, που θα διοικήσει την ΕΠΣΑ για την προσεχή τετραετία.

Θα ψηφίσουν 69 σωματεία και τη νίκη διεκδικούν δύο ψηφοδέλτια, του σημερινού προέδρου Γιάννη Αποστολόπουλου (που έχει δείξει δείγματα γραφής και επί των ημερών του το Αργολικό ποδόσφαιρο αλλά και οι υποδομές αναβαθμίστηκαν σημαντικά) και του γιατρού Ανδρέα Πουλά που είναι και θεματικός αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου (που αρκέστηκε κατά τη προεκλογική περίοδο και μόνο, σε καταγγελίες επί διαδικαστικών θεμάτων και όχι σε μια πλήρη παρουσίαση του οράματος του για το ποδόσφαιρο της Αργολίδας).

Κατά τη προεκλογική αυτή περίοδο ο ποδοσφαιρικός κόσμος της Αργολίδας είδε μια πρωτοφανή σε αγριότητα αντιπαράθεση, με θεμιτά και αθέμιτα μέσα, που για πρώτη φορά σε εκλογές για το προεδρείο της Ένωσης Αθλητικών Σωματίων Αργολίδας συμβαίνουν.

Μία νοοτροπία που έρχεται από τα παλιά, μας πάει ακόμα πιο πίσω και προσπαθεί να μεταφέρει τον αθλητισμό της Αργολίδας στην ανούσια και ανόητη πολιτική αντιπαράθεση που δεν είχε θέση μέχρι πρότινος στο ποδόσφαιρο του νομού.

Σε αυτή την αναμέτρηση εισήχθησαν (απροκάλυπτα) ξεχασμένες πολιτικές πρακτικές του ΄80 και του ΄90 σε έναν χώρο που έδειχνε πως έχει οριστικά απομακρυνθεί από αυτά και το μόνο που θα έπρεπε να έχει σημασία, είναι η  περαιτέρω αναβάθμιση του Αργολικού ποδοσφαίρου.

Αργολικές Ειδήσεις
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ