ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Σύσταση επιτροπής αποφάσισε το Δ.Σ Ναυπλίου για την Καραθώνα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:34:00 μ.μ. |
 Όπως είναι φυσικό στην συνεδρίαση της 23ης Μαίου 2013 του δημοτικού συμβουλίου Ναυπλίου κυριάρχησε το θέμα της παραχώρησης της έκτασης 1911 στρεμμάτων της Καραθώνας στο ταμείο αξιοποίησης (ΤΑΙΠΕΔ).
Σε μια κατάμεστη απο κόσμο αίθουσα λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος, τοποθετήθηκαν όλοι οι αρχηγοί των δημοτικών παρατάξεων στο θέμα που εισηγήθηκε ο Γ. Γκιόλας. Παρών στην συνεδρίαση του Δ.Σ και ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Δ. Κοδέλας ο οποιος έκανε μια εκτεταμένη τοποθέτηση για το θέμα.
 
Απ όλες τις πλευρές εκφράστηκε η βούληση να διεκδικηθεί με κάθε τρόπο η διατήρηση της παραλίας ως έχει, με παράλληλο σχεδιασμό από το δήμο ήπιας μορφής ανάπτυξης. Τονίστηκε ότι οποιαδήποτε επένδυση δεν θα είναι σε όφελος της πόλης ,  αλλά και τη ευρύτερης περιφέρειας που απολαμβάνει την πλαζ την καλοκαιρινή περίοδο και όχι μόνο.
Μετά από δίωρη συζήτηση αποφασίστηκε  επιτροπή από τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, τους βουλευτές και τον Αντιπεριφερειάρχη να προβεί άμεσα σε κάθε ενέργεια που απαιτείται , έτσι ώστε το ΤΑΙΠΕΔ  να εξαιρέσει την Καραθώνα από το πακέτο της εκποίησης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ