ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Η Ο.Ε.Β.Ε. Αργολίδος τιμά την επέτειο της Εργατικής Πρωτομαγιάς

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:19:00 μ.μ. |

  Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας χαιρετίζει και τιμά την επέτειο της Εργατικής Πρωτομαγιάς που σήμερα είναι πιο επίκαιρη από ποτέ.

Εν μέσω της δυσμενούς οικονομικής κρίσης που διανύει η χώρα μας η ελληνική κοινωνία βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης με τους πολίτες να υφίστανται καθημερινά πρωτοφανείς και επαναλαμβανόμενες παραβιάσεις των συνταγματικών δικαιωμάτων τους. Οι αυτοαπασχολούμενοι και οι Μ.Μ.Ε. που αποτελούν τον οικονομικό ιστό της, βάλλονται καθημερινά με τα δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα. Οι επιχειρήσεις κλείνουν η μία μετά την άλλη ενώ οι ήδη λειτουργούντες παλεύουν καθημερινά για την επιβίωση τους.

Το μήνυμα αυτής της μέρας είναι επίκαιρο όσο ποτέ. Οι αγώνες των συνανθρώπων και των συμπολιτών μας να καθιερώσουν δικαιώματα εργοδοτικά και εργατικά δυστυχώς σήμερα καταστρατηγούνται εν μέσω μίας νυκτός.

Στη συνείδησή μας και στην μνήμη μας τιμούμε όλους αυτούς.

Δεν θα τους ξεχάσουμε ποτέ .

Αρνούμενοι να υποταχθούμε σ΄αυτού του είδους την πολιτική παλεύουμε για τα δικαιώματά μας και βρισκόμαστε σε επαγρύπνηση απαιτώντας ουσιαστικά μέτρα ανακούφισης για την επιβίωση όλων μας.

Με εκτίμηση
Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.Ε.Β.Ε.Α

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΚΡΗΣ       ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΟΝΗΣ


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ