ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Γ.Μανιάτης: Αγανάκτηση για την ανυπαρξία Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:42:00 π.μ. |
 Νέα ερώτηση κατέθεσε ο Γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Βουλευτής Αργολίδας, καθ. Γιάννης Μανιάτης προς τον αρμόδιο Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας, κ. Ι. Βρούτση, με την οποία ζητά την άμεση λειτουργία Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.) στην Αργολίδα, χαρακτηρίζοντας αδικαιολόγητη τη μη ύπαρξή του.

Στο κείμενο της ερώτησής του ο κ. Γ. Μανιάτης αναφέρει:


«Κύριε Υπουργέ,

Με αγανάκτηση πλέον αντιμετωπίζουν οι ανάπηροι πολίτες της Αργολίδας και οι οικογένειές τους τη συνεχή αδυναμία της Πολιτείας να δημιουργήσει Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.) στην Αργολίδα, σε αντίθεση με ότι συμβαίνει σε όλους τους υπόλοιπους Νομούς της Πελοποννήσου.

Πριν πέντε (5) μήνες (Ιανουάριος 2013) είχατε απαντήσει σε σχετική ερώτησή μου ότι το Υπουργείο εξετάζει το αίτημα για την (επιτέλους) δημιουργία ΚΕ.Π.Α. και στην Αργολίδα.

Δεδομένου ότι μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει απολύτως καμία πρωτοβουλία για τη διευκόλυνση των αναπήρων της Αργολίδας, καθώς και ότι η ταλαιπωρία την οποία υφίστανται οι κάτοικοι του Νομού είναι και πολύ μεγάλη αλλά και παντελώς αδικαιολόγητη

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο κ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ:

Εάν προτίθεται άμεσα να δημιουργήσει ΚΕ.Π.Α. Αργολίδας και για ποιο λόγο μέχρι σήμερα αυτή η απάνθρωπη και απαράδεκτη αδικία σε βάρος της Αργολίδας συνεχίζεται;»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ