ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Επιτυχίες από τον "ΡΗΓΑ" Αθλητικό Όμιλο Αντισφαίρισης Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:47:00 π.μ. |
  Tην ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ στα Αγόρια κάτω των 10 ετών κατέκτησε στο 2ο Open Πανελλαδικό Τουρνουά Junior o Θοδωρής Μητσάκος του ΡΗΓΑ Αθλητικού Ομίλου Αντισφαίρισης Αργολίδας, το οποίο διοργάνωσε στο ΟΑΚΑ ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής.

Στον ημιτελικό και στον τελικό επικράτησε 2 αθλητών του Ομίλου Αντισφαίρισης Παπάγου, του Παπαναγιώτου Απόλλωνα με 2-1 (24,41,8-6) και του Αστρεινίδη Φίλιππου με 2-0 (42, 54(5)) αντίστοιχα.
Επίσης στο συγκεκριμένο τουρνουά έλαβαν μέρος και αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους εκπροσωπώντας τον ομιλό μας οι Κόλλιας Σταύρος (8άδα) και Γεροδήμος Απόστολος (1ο γύρο).
Ολοκληρώθηκε το 2ο Εθνικό Πρωτάθλημα Ε1 που διοργάνωσαν όμιλοι της Θεσσαλονίκης για τις κατηγορίες 12-14-16 ετών.Τον "ΡΗΓΑ" Αθλητικό Όμιλο Αντισφαίρισης Αργολίδας εκπροσώπησαν 3 αθλητές, οι οποίοι πέτυχαν σημαντικές επιτυχίες.

Ειδικότερα, στα αγόρια κάτω των 16 είχαμε την κατάκτηση της ΤΡΙΤΗΣ θέσης από τον Ανδρέα Δελή στα μονά, ενώ την ΤΡΙΤΗ θέση κατέλαβε ο Ανδρέας και στα διπλά με συμπαίκτη τον αδερφό του Χρήστο Δελή !!

Επιπλέον στα μονά ο Χρήστος Δελής πέρασε τους δυο γύρους προκριματικών, μπήκε στο κυρίως ταμπλό, όπου στάθηκε άτυχος καθώς ένας τραυματισμός δεν του επέτρεψε να προκριθεί στους 16.

Τέλος, στα 12αρια ο Τσιλιμπής Χρήστος έλαβε μέρος στα προκριματικά για το κυρίως ταμπλό ως alternate, αλλά δεν κατάφερε να μπει στο Κ. Ταμπλό καθώς αποκλείστηκε στον 2ο προκριματικό γύρο.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για τις διακρίσεις αλλά και την προσπάθεια σε όλους τους αθλητές !
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ