ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

"Η κυρίαρχη προσφορά της Αργολικής Γης στο Ελληνικό Πρωινό και στη Γαστρονομία"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:20:00 μ.μ. |
  Ημερίδα με θέμα "Η κυρίαρχη προσφορά της Αργολικής Γης στο Ελληνικό Πρωινό και στη Γαστρονομία" πραγματοποιήθηκε  στο συνεδριακό χώρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αργολίδας.

  Σκοπός της εκδήλωσης ηταν να αναδειχτούν τα παραδοσιακά προϊόντα της αργολικής γης και η συμβολή τους στη σύνθεση του ελληνικού πρωινού. Επίσης οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γευτούν και να απολαύσουν γεύσεις από συνταγές με βάση το κυρίαρχο προϊόν το πορτοκάλι, αναδεικνύοντας την τοπική γαστρονομική κουλτούρα από καθηγητές και μαθητές του ΙΕΚ Πελοποννήσου του Υπουργείου Τουρισμού Ειδικότητας Μαγειρικής Τέχνης.

Εγκεκριμένοι και αξιόλογοι εισηγητές του χώρου αναφερθηκαν στην διατροφική αξία των ποικίλων προϊόντων της περιοχής και εδώσαν χρήσιμες πληροφορίες για τα Αργολικά προϊόντα, τις γεύσεις και την πολιτισμική ταυτότητα του νομού.



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ