ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Αποστολόπουλος: Όλοι μαζί για ένα καλύτερο Αργολικό ποδόσφαιρο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:00:00 μ.μ. |
 Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας και επικεφαλής της Ποδοσφαιρικής Ενωτικής Κίνησης κ. Γιάννης Αποστολόπουλος έκανε την εξής δήλωση:
Εκ μέρους όλων των συνεργατών μου στο ψηφοδέλτιο της Ποδοσφαιρικής Ενωτικής Κίνησης -και στο νέο Δ.Σ της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας -εκφράζω τις θερμές ευχαριστίες μου στα σωματεία – μέλη της ΕΠΣΑ που μας στήριξαν και ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους για την επόμενη τετραετία.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω , ιδιαιτέρως , όλους όσοι συμμετείχαν στη γενική μας συνέλευση και συνετέλεσαν στην άψογη διεξαγωγή της , στοιχείο που επιβεβαιώνει το υψηλό επίπεδο των ανθρώπων του ποδοσφαίρου μας

Θέλω να διαβεβαιώσω όλους ότι με μεγαλύτερη δύναμη και αποφασιστικότητα θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για περαιτέρω αναβάθμιση του Αργολικού ποδοσφαίρου, έτσι ώστε να δίνουμε διέξοδο στη νεολαία μας μέσα από τον αθλητισμό. Και για αυτό το στόχο θα εργαστούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ , για να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα

Στην ΕΠΣ Αργολίδας δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Στην κοινή προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Όλοι θέλουμε το καλό του ποδοσφαίρου μας και για αυτό αγωνιζόμαστε, ο καθένας από τη δική του σκοπιά.

Οι πόρτες της Ένωσης ήσαν , είναι και θα είναι ανοιχτές για όλους εκείνους που θέλουν να προσφέρουν. Ενωμένοι , με όραμα και αποφασιστικότητα , θα πάμε το Αργολικό ποδόσφαιρο ακόμη πιο ψηλά.

Γιάννης Αποστολόπουλος
Πρόεδρος ΕΠΣ Αργολίδας
Επικεφαλής Ποδοσφαιρικής Ενωτικής Κίνησης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ