ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

«Ποδοσφαιρική Αναγέννηση»: Η παιδεία του επικεφαλής μας κ. Ανδρέα Πουλά είναι γνωστή και δεν προσβάλλεται από κανέναν

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:32:00 μ.μ. |
Κύριε Αποστολόπουλε

Αντιλαμβανόμαστε πλήρως τον πανικό σας εξαιτίας της τοπικής στήριξης των Σωματείων στο συνδυασμό μας και στο πρόσωπο του επικεφαλής μας κ. Ανδρέα Πουλά. Δεν θα σας ακολουθήσουμε στον κατήφορο της συκοφαντίας και της δημιουργίας εντυπώσεων.


Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλούν για σχοινί.

Μια απολύτως δικαιολογημένη επισήμανση, από τον επικεφαλής μας, προς τον διορισμένο από σας αρχιδιαιτητή, την μετατρέψατε εσκεμμένα σε φραστικό επεισόδιο και σπεύσατε να την καταδικάσετε.

Δεν είχατε όμως το θάρρος και την ευαισθησία να καταδικάσετε δημοσίως – και όχι μόνο κατ’ ιδίαν – απαράδεκτες συμπεριφορές υποψηφίων σας, που γνωρίζετε και έχετε παραδεχτεί, που εκθέτουν εσάς και την παράταξή σας.

Η παιδεία του επικεφαλής μας και Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη κ. Ανδρέα Πουλά είναι γνωστή και δεν προσβάλλεται από κανέναν, κ. Αποστολόπουλε – ο κύβος ερρίφθη, μην προσπαθείτε να δημιουργήσετε εντυπώσεις εκ του μη όντως και να τορπιλίσετε για μια ακόμη φορά τη διαδικασία των εκλογών που εμείς με αξιοπρέπεια και ποδοσφαιρικό πολιτισμό, περιφρουρήσαμε μέχρι σήμερα.

Οι υποψήφιοι του Συνδυασμού
«ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»




ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ