ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Δεν είχαν έλλειψη σε φάρμακα λέει ο διοικητής του νοσοκομείου Αργολίδας για το περιστατικό με τον μικρό Μανώλη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:11:00 μ.μ. |














Δελτίο τύπου
Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας




 Σε απάντησή σχετικά με ανάρτηση σας για έλλειψης φαρμακευτικού υλικού για την αντιμετώπιση τσιμπημάτων και αλλεργικού σοκ στη Νοσηλευτική Μονάδα Άργους, ανήμερα το Πάσχα, σας επισυνάπτουμε κατάσταση φαρμάκων με τις ποσότητες που παρέλαβε η Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας του Νοσοκομείου μας, στις 2/5/2013 για την κάλυψη της εφημερίας του Πάσχα και της επομένης. Έχουμε σημειώσει τα φάρμακα που αντιμετωπίζουν τις περιπτώσεις «τσιμπημάτων», για να αποδείξουμε ότι ουδεμία έλλειψη υπήρξε.

Ως προς το ιατρικό μέρος έχουμε ήδη δώσει εντολή για σχετική έρευνα. Από την πλευρά μας ερευνούμε τα πάντα όπως και αν αυτά διατυπώνονται.

Εκείνο όμως που θέλουμε να σας ζητήσουμε για την αποφυγή εσφαλμένων εντυπώσεων σε ότι έχει να κάνει με τη λειτουργία του Νοσοκομείου Αργολίδας είναι, ότι όταν δημοσιεύετε κάτι που μας αφορά να έχετε ταυτόχρονα και τη δική μας άποψη, ώστε να αποφεύγεται η παραπληροφόρηση, κάτι που θεωρούμε δεδομένο ότι δεν είναι στις προθέσεις σας.

Μια άλλη ισχυρή απόδειξη επάρκειας υλικού είναι και η επαναφορά στη ζωή συμπολίτη μας την προηγούμενη του Πάσχα από αλλεργικό κώμα.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ





ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ