ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Πρόσληψη 15 ατόμων για την πυροπροστασία του Δήμου Ναυπλιέων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:34:00 π.μ. |
 Μετά α) το υπ αρ 20470/15-6-2012 εγγρ. του Υπουργείου Εσωτερικών, β) την υπ αρ 126/2013 απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου και την 144/23-5-2013 όμοια η οποίες έλαβαν νομιμότητα γ) το υπ αρ 58310/17-4-2013 έγγραφο του Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων, την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, -ΔΥΟ ΜΗΝΩΝ-, για την κάλυψη πρόσκαιρων αναγκών πυροπροστασίας του Δήμου Ναυπλιέων, που εδρεύει στο Ναύπλιο, Συγκεκριμένα ΔΕΚΑ ΠΕΝΤΕ 15 ατόμων, 12 εργατών γενικών καθηκόντων ΥΕ, 2 οδηγών απορριμματοφόρου & 1 χειριστή μηχανικής σκούπας, για κάλυψη των εκτάκτων - κατεπειγουσών αναγκών πυρασφαλείας-πυροπροστασίας .


 ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:

α) Δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης ΙΕΚ ειδικοτήτων: (α) Τεχνικού Αυτοκινήτων Οχημάτων ή (β) Εκπαιδευτή Υποψηφίων
Οδηγών Αυτοκινήτων ή Πτυχίο Α' ή Β' κύκλου σπουδών ΤΕΕ ειδικότητας Μηχανών και Συστημάτων Αυτοκινήτου ή Απολυτήριος τίτλος Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου τμήματος Μηχανικών Αυτοκινήτων ή Τεχνικής Επαγγελματικής Σχολής Δευτεροβάθμιας
Εκπαίδευσης ειδικότητας Μηχανών Αυτοκινήτου ή Σχολής Μαθητείας του ΟΑΕΔ του ν. 1346/1983 ειδικότητας Μηχανοτεχνίτη

Αυτοκινήτου ή συναφούς ειδικότητας
β) Ισχύουσα επαγγελματική άδεια οδήγησης Γ΄ κατηγορίας.
Περισσότερες διευκρινήσεις στην πλήρη ανακοίνωση του Δήμου Ναυπλιέων.


ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

α) Άδεια μηχανοδηγού-χειριστή μηχανημάτων εκτέλεσης τεχνικών έργων ομάδας Ι΄ τάξης Γ΄,
β) Άδεια οδήγησης αυτοκινήτου ερασιτεχνική ή επαγγελματική,
γ) Ο ομώνυμος ή αντίστοιχος τίτλος ΙΕΚ ή Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου Α΄ ή Β' κύκλου σπουδών ή Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου ή Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου ή Τεχνικών Επαγγελματικών Σχολών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ή Σχολών Μαθητείας του ΟΑΕΔ του Ν.1346/83 ή άλλος ισότιμος τίτλος σχολικών μονάδων της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας.

Περισσότερες διευκρινήσεις στην πλήρη ανακοίνωση του Δήμου Ναυπλιέων.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ:
Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών και να έχουν φυσική καταλληλότητα.
 
ΕΜΠΕΙΡΙΑ :
Ως αξιολογούμενη εμπειρία για την ειδικότητα των Εργατών υποχρεωτικής εκπαίδευσης (ΥΕ) λαμβάνεται υπόψη η απασχόληση σε οποιαδήποτε καθήκοντα.

Ως αξιολογούμενη εμπειρία στην κατηγορία ΔΕ-29 οδηγών, λαμβάνεται υπόψη η απασχόληση (που αποδεικνύεται από την ανάλογη ασφαλιστική κάλυψη) σε καθήκοντα οδηγού με δίπλωμα κατηγορίας .

Ως αξιολογούμενη εμπειρία στην κατηγορία ΔΕ-28 ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΗΧΑΝ. ΣΚΟΥΠΑΣ, λαμβάνεται υπόψη η απασχόληση (που αποδεικνύεται από την ανάλογη ασφαλιστική κάλυψη) σε καθήκοντα που έχουν μετά την απόκτηση του διπλώματος της κατηγορίας αυτής.
 
ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Ναυπλίου Βασιλέως Κωνσταντίνου 34 Τ.Κ. 21100, απευθύνοντας την στο Γραφείο Προσωπικού (κος Αλεξίου Γεώργιος) (τηλ.
επικοινωνίας: 27520-28592 & 27520-97740).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι τριήμερη και αρχίζει από την ανάρτηση της παρούσας χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος, και τα ΚΕΠ (5) του Δήμου έως την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31/5/2013 .

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ