ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Ναύπλιο: Εκδηλώσεις και εκπλήξεις στους φετινούς Πασχαλινούς εορτασμούς

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:39:00 μ.μ. |



















 "Πάσχα στο Ναύπλιο" είναι ο απλός τίτλος κάτω από τον οποίο αποφάσισε φέτος ο Δήμος Ναυπλίου να συμπεριλάβει μια σειρά από αναβαθμισμένες εκδηλώσεις και δράσεις. Δημοσιογραφικές πληροφορίες θέλουν τον Δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο, να έχει ασχοληθεί ο ίδιος προσωπικά με τους φετινούς εορτασμούς.

Μάθαμε ότι θα υπάρξουν πολλές καινούργιες εκδηλώσεις,αλλά και ...εκπλήξεις!

Ξεχωρίζουν η παρουσία ένστολων εθελοντών που θα λειτουργούν ως "οι οικοδεσπότες" της πόλης, η δημιουργία περιπτέρων με πληροφορίες για τους επισκέπτες, αυξημένη παρουσία της φιλαρμονικής και της Χορωδίας του Δήμου στην πόλη κατά την Μεγάλη Εβδομάδα, αλλά και άλλων μουσικών σχημάτων, καθώς και μια πολύπλευρη εκστρατεία εξωραϊσμού της πύλης.

Αυτή την εβδομάδα ξεκίνησε ήδη η κατάσβεση των άσχημων γκράφιτι στους τοίχους ιστορικών κτηρίων αλλά και η περιποίηση των παρτεριών. Προσέξαμε πως αφαιρέθηκαν οι παραμελημένοι θάμνοι και λαψάνες και καθαριστήκαν οι χώροι.

Για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια, είδαμε και πάλι λουλούδια στα παρτέρια, πράγμα που ευχαριστεί όλους τους κατοίκους της πόλης, μιας και φέτος η Μεγάλη Εβδομάδα συμπίπτει με την Πρωτομαγιά.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ