ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Σε τροχιά ανάπτυξης το Ελληνικό με τον Παναγιώτη Καπετάνιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:37:00 μ.μ. |
Τεράστιο έργο αναβάθμισης της εικόνας του Ελληνικού έχει εκπονηθεί από το Δήμο Άργους – Μυκηνών και τον πρόεδρο Παναγιώτη Καπετάνιο. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Πώς ήταν το 2010 και πως έγιναν οι κοινόχρηστοι δημοτικοί χώροι. Οι ενέργειες που έχει κάνει ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ελληνικού ενδεικτικά περιλαμβάνουν:
-Ανακαίνιση της πλατείας με καινούργια παιδική χαρά, κόψιμο των πεύκων, βάψιμο στις πλάκες του μνημείου και του περιβάλλοντος χώρου.
-Τοποθέτηση Η/Υ στο τοπικό ιατρείο.
-Καθαρισμό της εισόδου από τα σκουπίδια και μετατροπή τους σε δύο πλατείες με δένδρα, λουλούδια και σήμανση (που ήταν ανύπαρκτη).
-Καθαριότητα της Πυραμίδας, από άγρια δένδρα και σκουπίδια
-Υδροδότηση στον οικισμό της Φακίστρας, που για χρόνια δεν υπήρχε νερό,
-Διέλευση του λεωφορείου, κυκλικά στο χωριό, που εξυπηρετεί τους μαθητές και τους κατοίκους.
-Συντήρηση της αγροτικής οδοποιίας, η οποία βρίσκεται πλέον σε καλή κατάσταση, προς εξυπηρέτηση των αγροτών και των κατοίκων.
-Σήμανση σε όλη την περιφέρεια του, που αποτελείται από εννέα οικισμούς: Ελληνικό, Δάφνη, Σχοίνα, Ζόγκα, Φακίστρα, Μνήματα, Κρύα Βρύση, Μπούγα, Τουρνίκη.
-Επέκταση δημοτικού φωτισμού από Κρύα Βρύση έως Αγ.Κωνσταντίνο για την καλυτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων, όπως και την υδροδότηση της εκκλησίας αλλά και της γύρω δασικής περιοχής με μεγάλη δεξαμενή νερού.
-Ηλεκτροδότηση από Αγ.Κωνσταντίνο προς Αγ.Παρασκευή
-Ανάπλαση της πηγής του κρεμαστού στο Τουρνίκι.
-Συνεχής παρουσία κοντά στους κατοίκους, για φωτισμό, ύδρευση, διάνοιξη δρόμων από δένδρα που εμποδίζαν την διέλευση οχημάτων.
-Και τέλος η βοήθεια προς τους ηλικιωμένους με την βοήθεια στο σπίτι και το κοινωνικό παντοπωλείο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ