ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Καταγγελία της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Αργολίδας για τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:06:00 π.μ. |
 Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Αργολίδας καταδικάζει με τον πιο απόλυτο τρόπο την στάση του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου, Ρ. Μπαρού και των ξεπουλημένων παρατάξεων που αυτός εκπροσωπεί, απέναντι σε συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ που προσπάθησαν να ελέγξουν την εγκυρότητα της εκλογικής διαδικασίας του Εργατικού Κέντρου.
Ο εν λόγω πρόεδρος δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει την αστυνομία απέναντι σε εργαζομένους τα συμφέροντα των οποίων υποτίθεται ότι εκπροσωπεί, προκειμένου να εξασφαλίσει ότι το Εργατικό Κέντρο θα παραμείνει με κάθε τρόπο, «τσιφλίκι» του.

Επιβεβαιώνονται έτσι προηγούμενες καταγγελίες για νόθευση των εκλογών καθώς και αποδεικνύεται ότι σκοπός του συγκεκριμένου ατόμου είναι όχι η υπεράσπιση των συμφερόντων και της ενότητας της εργατικής τάξης αλλά το ακριβώς αντίθετο: η αξιοποίηση του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου για προσωπική ανάδειξη με οποιονδήποτε τρόπο: πότε με το καρότο (στην κυριολεξία καθώς έχει μετατρέψει το Εργατικό Κέντρο σε μανάβικο) και πότε με το μαστίγιο (χρησιμοποίηση της αστυνομίας για τον εκφοβισμό των συνδικαλιστών).

Είναι αυτονόητο δικαίωμα αλλά και υποχρέωση κάθε εργαζομένου, να ελέγχει τα συνδικαλιστικά όργανα στα οποία συμμετέχει και τις διαδικασίες τους. Σαν ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αργολίδας καλούμε τους εργαζομένους της περιοχής να παλέψουν για την ενότητά τους, το μοναδικό όπλο που έχουμε δηλαδή για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας, ακόμα και αν χρειαστεί να έρθουν σε ρήξη με τις συνδικαλιστικές γραφειοκρατικές ηγεσίες. Τα Εργατικά Κέντρα δεν είναι τσιφλίκι κανενός εργατοπατέρα, είναι των εργαζομένων και πρέπει να γίνουν κέντρα αγώνα απέναντι στην συντονισμένη επίθεση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της τρικομματικής κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ