ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Δημόσιος ανοιχτός διαγωνισμός θα προκηρυχθεί για την παγιδοθεσία του Δάκου στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:29:00 π.μ. |
 Ανακοινώνεται ότι ο έλεγχος του δακοπληθυσμού με τη μέθοδο παγιδοθεσίας τύπου Mcphail στους ελαιώνες, στα πλαίσια του Προγράμματος Συλλογικής Καταπολέμησης του Δάκου της Ελιάς για το 2013 στην Π.Ε. Αργολίδας θα πραγματοποιηθεί μετά από Δημόσιο Ανοιχτό Διαγωνισμό που θα προκηρυχθεί το άμεσο προσεχές διάστημα από την Υπηρεσία μας.
Νέα μέτρα, νέοι κανόνες, νέες πρακτικές Μετά τη δραστική μείωση του προσωπικού που ασχολείται με τη Δακοκτονία και αφορούσε τους Τομεάρχες (Γεωπόνους, Τεχνολόγους Γεωπονίας), την κατάργηση των συνεργείων εδάφους και ένταξή τους στο καθεστώς των εργολαβιών, το νέο μέτρο που θα ισχύσει από τη φετινή χρονιά, αφορά τους παγιδοθέτες.

Έτσι, δημιουργείται εργολαβία και για την παγιδοθεσία, για την οποία θα γίνει ανάδειξη με διαγωνισμό, με κριτήριο τη χαμηλότερη προσφερόμενη τιμή ανά παγίδα. Η ανώτατη τιμή έχει καθοριστεί από το Υπ.Α.Α.Τ και είναι περίπου 30 ευρώ /παγίδα χωρίς Φ.Π.Α. Υπολογίζεται ότι για την Αργολίδα θα αναρτηθούν περίπου 2.600 παγίδες και ο σχετικός προϋπολογισμός θα κυμανθεί στα 88.000 ευρώ.

Επισημαίνουμε ότι όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να είναι κάτοχοι πτυχίου Γεωπόνου ή Τεχνολόγου Γεωπονίας ή να απασχολούν άτομο με τα παραπάνω πτυχία με σύμβαση πλήρους απασχόλησης για το χρονικό διάστημα από 15/6 έως 31/10.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ