ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Δημοκρατική Αριστερά Αργολίδας για τις εκλογές στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου-Ερμιονίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:48:00 μ.μ. |
 Για μία ακόμα φορά η συνδικαλιστική παράταξη που διοικεί το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου βγήκε πανίσχυρη από τις εκλογές της προηγούμενης Κυριακής λαμβάνοντας το εκπληκτικό ποσοστό του 90,24%, μειωμένο βέβαια από το 100% προηγουμένων εκλογών.


Η Δημοκρατική Αριστερά Αργολίδας καλεί όλους τους εργαζόμενους να πυκνώσουν τις τάξεις των τοπικών συνδικάτων, ώστε αυτά να εκφράζουν την πραγματική θέληση των ανθρώπων της εργασίας, για να δημιουργηθεί ένα δυνατό, διεκδικητικό, ανεξάρτητο, αυτόνομο και ισχυρό συνδικαλιστικό κίνημα σε όλη την περιφέρεια Ναυπλίου και Ερμιονίδας.

Θεωρούμε εξαιρετικά ανησυχητικά τα γεγονότα αδιαφάνειας στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου, όπως αυτά καταγγέλθηκαν από την συνδικαλιστική παράταξη ΠΑΜΕ.

Είναι πρωταρχικό καθήκον των ίδιων των εργαζομένων να ελέγξουν αυτά τα οποία καταγγέλλονται για απόκρυψη στοιχείων και για επιχείρηση να επέμβει η αστυνομία σε εύλογες απαιτήσεις συνδικαλιστών.

Είναι απαραίτητος και ο έλεγχος των καταγγελλομένων από τα αρμόδια όργανα, πρώτιστα του ίδιου του συνδικαλιστικού κινήματος και να αποδοθούν οι ευθύνες εάν και όπου
υπάρχουν.

Μας ανησυχεί η εκκωφαντική σιωπή άλλων πολιτικών και συνδικαλιστικών φορέων σε σχέση με τα πολύ σοβαρά, που έχουν καταγγελθεί, κατά του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου κ. Μπαρού, από τη συνδικαλιστική παράταξη ΠΑΜΕ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ