ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Μεγάλη η προσέλευση πιστών στο Μνημόσυνο του Μακαριστού Μητροπολίτη Αργολίδας Ιακώβου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:48:00 μ.μ. |


  Στον  Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Ναύπλιο έγινε σήμερα Κυριακή 21 Απριλίου 2013 το Tεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του Μακαριστού Μητροπολίτη Αργολίδος κυρού Ιακώβου  Β΄. 

 
 
Σε ένα κατάμεστο ναό από πιστούς τελέσθηκε ο όρθρος και η θεία λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης  Ευσταθίου και συλειτουργούντων των Μητροπολιτών Μαντινείας και Κυνουρίας Αλεξάνδρου, ο οποίος είναι κι ο τοποτηρητής της Μητροπόλεως Αργολίδος, του Μητροπολίτη Άρτης Ιγνατίου, Κορίνθου Διονυσίου και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Επιδαύρου Καλλινίκου, ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο. 
 
 
 
 
 
Το παρόν τους έδωσαν, ο προεδρος του ΙΣΚΕ Πρωτοπρεσβυτερος π. Γεώργιος Σελλής, ο βουλευτής Αργολίδος με την ΝΔ. Ιωάννης Ανδριανός, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδος Αναστάσιος Χειβιδόπουλος , οι δήμαρχοι Ναυπλιέων Δημήτριος Κωστούρος , Άργους – Μυκηνών Δημήτριος Καμπόσος , Επιδαύρου Κώστας Γκάτζιος,η περιφερειακή σύμβουλος Γιούλα Λαπαθιώτη, ο πολιτευτής Βασίλειος Σιδέρης, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ναυπλιέων Χρήστος Γραμματικόπουλος, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης του δήμου Άργους Σωτήριος Κοτσωβός, οι στρατιωτικές αρχές του τόπου . Στο τέλος της θείας λειτουργίας τελέσθηκε το πολυαρχιερατικό μνημόσυνο του Μακαριστού Ιακώβου. 
 
 
 
 
 
Ο μητροπολίτης Μαντινείας ευχαρίστησε τους Αρχιερείς που τίμησαν τον Μακαριστό Μητροπολίτη Αργολίδος κυρό Ιάκωβο καθώς κι όλο τον κόσμο που ήρθε για να προσευχηθεί για την ψυχή του μακαριστού ποιμενάρχη τους. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ