ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Άραβες εξτρεμιστές χάκαραν την σελίδα του Δήμου Άργους Μυκηνών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:40:00 π.μ. |





















 Για ακόμη μια φορά η σελίδα του δήμου Άργους Μυκηνών (www.argos-tourism.gr) πέφτει θύμα των χάκερς. Από χθες αργά το βράδυ όποιος επισκέπτεται την σελίδα βλέπει αυτή την εικόνα με τα αραβικά ιδεογράμματα και το μήνυμα στα αγγλικά "Δηλώνω ότι δεν υπάρχει Θεός εκτός από τον Αλλάχ και ότι ο Μωάμεθ είναι ο Αγγελιοφόρος Του".

Επίσης στην σελίδα έχει ενσωματωθεί και ένας palyer που παίζει αραβικό εξτρεμιστικό ύμνο με εκρήξεις και πολεμικές ιαχές και καλεί σε ιερό πόλεμο.


Να τονίσουμε πως τα ιδεογράμματα που  προβάλλονται στο μέσον της σελίδας δεν είναι τίποτα άλλο από την λέξη Τζιχαντ. Ο διεθνής όρος Τζιχάντ ή Ντζιχάντ  είναι αραβική λέξη που σημαίνει γενικά αγώνας, προσπάθεια το να μοχθεί κανείς με όλες του τις δυνάμεις ή να αντιμάχεται οποιoδήποτε αντικείμενο αποδοκιμασίας. Όταν συνοδεύεται από τη φράση "φι σαμπίλ Αλλά, η οποία αποδίδεται "για το δρόμο του Θεού", αποκτά ιδιαίτερο νόημα και σημαίνει τον αγώνα για το Θεό. Αποτελεί ένα από τα κεντρικά δόγματα του Ισλάμ και αναφέρεται ορισμένες φορές ως ο έκτος πυλώνας του, χωρίς όμως να κατέχει πραγματικά μία τέτοια θέση.

Είναι γεγονός πως η συγκεκριμένη σελίδα δεν είναι η πρώτη φορά που πέφτει θύμα των χάκερς.
Ίσως οι υπεύθυνοι διαχειριστές τις σελίδας θα πρέπει να σκεφτούν πλέων σοβαρά την πιθανότητα κατάργησης η μεταφοράς της.

Νωρίς το πρωί το πρόβλημα επισκευάστηκε και αυτή την στιγμή η σελίδα δεν παρουσιάζει πρόβλημα. 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ