ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Το σχέδιο πόλης του Άργους πέρασε το σημείο καμπής

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:49:00 μ.μ. |
Τοποθετήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο
Δ. Καμπόσος: Λύνουμε το θέμα μετά από 30 χρόνια
Παν. Παπαϊωάννου: 2,5 χρόνια δεν είχαν κάνει τίποτα, βρήκαμε σκονισμένους φακέλους

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 22/4, ο δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος έκανε επίσημη αναφορά για το κρίσιμο θέμα του σχεδίου πόλης.
 «Ήταν ένα στοίχημα με τους εαυτούς μας» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δημ. Καμπόσος τονίζοντας πως λάθη και εγκληματικές ενέργειες του παρελθόντος είχαν οδηγήσει πλήθος συμπολιτών μας να «μετοικίσουν» σε άλλες πόλεις, επειδή δεν μπορούσαν να χτίσουν τις περιουσίες τους. Ο δήμαρχος ευχαρίστησε όλους όσοι πολέμησαν τις διαδικασίες και ειδικά το χειριστή του θέματος τον κ. Παναγιώτη Παπαϊωάννου. «Σήμερα, είναι μια μέρα χαράς! Έγιναν λάθη αλλά αυτός ο τόπος παίρνει βαθιές ανάσες και προοπτική. Και με την Τουριστική Σχολή και με την Ανάπλαση και με όλες τις νίκες που φέρνει αυτή η παράταξη και είμαστε υπερήφανοι για αυτές! Πιστεύω πως σε 4 με 5 μήνες θα είμαστε σε θέση να δώσουμε οριστική λύση για όλους αυτούς που υπέφεραν όλα αυτά τα χρόνια και να μπορούν, πλέον, να αξιοποιήσουν τις περιουσίες τους»
Ο πρώην αντιδήμαρχος Παναγιώτης Παπαϊωάννου τόνισε πως από γραπτή επικοινωνία που έχει με το μελετητή θα χρειαστούν 6, το πολύ 9, μήνες για να τελειώσουν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες. Μίλησε, επίσης, για την πικρία του, πως όταν ανέλαβε το θέμα και επισκέφθηκε το ΥΠΕΚΑ για πρώτη φορά το 2011, τον ενημέρωσαν πως 2,5 χρόνια είχε να πάρει κάποιος τηλέφωνο για την υπόθεση και οι φάκελοι είχαν κυριολεκτικά «αραχνιάσει»!



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ