ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

17 χρόνια μετά και πάλι ο Πανναυπλιακός στην Γ΄Εθνική

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:47:00 π.μ. |
 Χαρακτηρίστηκε ως ο αγώνας της χρονιάς και όχι άδικα! Στο Ναύπλιο τέθηκαν αντιμέτωπες οι δύο ομάδες που διεκδικούσαν το τελευταίο εισιτήριο για τη Γ' Εθνική.

Ο Πανναυπλιακός που ήταν εντός επτάδας στη μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν και ο Παρνασσός που έκανε εντυπωσιακή αντεπίθεση στον β' γύρο και, μάλιστα, βρέθηκε σε θέση ισχύος τις τελευταίες αγωνιστικές. Λογικό και επόμενο ήταν ο φίλαθλος κόσμος να περιμένει ένα ντέρμπι, όμως η ομάδα του Ναυπλίου είχε διαφορετική άποψη!
Ο ιστορικός σύλλογος παρέσυρε το συγκρότημα της Αράχωβας με εμφάνιση-οδοστρωτήρα, επικρατώντας με το ευρύ 4-0, που δεν αφήνει περιθώρια για αμφισβήτηση. Ετσι, έγινε η έβδομη ομάδα του 7ου ομίλου που πανηγύρισε την άνοδό της στη νέα κατηγορία!
 Παρουσία περίπου 1.000 φιλάθλων τους, οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 6' χάρις σε τέρμα που σημείωσε ο Θ. Γκολέμης. Πριν καλά-καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, οι Ναυπλιώτες πήραν προβάδισμα δυο τερμάτων με γκολ του Σαρακηνιώτη στο 8'. Στο 19' ο Σταυριανόπουλος θα μπορούσε να είχε σημειώσει το 3-0, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Δημητρά. Στο 35' ο Η. Γκολέμης στάθηκε πιο τυχερός μετατρέποντας τη νίκη της ομάδας του, σε θρίαμβο γράφοντας το 3-0, με τον Ηλία Γκολέμη στο 70' να βάζει το... κερασάκι στην τούρτα, κάνοντας το 4-0.
Διαιτητής ήταν ο Παπαπέτρου (Αθηνών).
ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ (Νίκος Μητροσύλης): Κατσαούνης, Καλιαμούτος, Τσακνάκης, Γκολέμης Θ,. Ευθυμίου, Καραμάνος, Σαρακηνιώτης (69' Λαγός), Μιχαλόπουλος, Σταυριανόπουλος (62 Διαμαντής), Γκολέμης Η. (73' Μανιάτης), Φλεβάρης
ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ (Γιάννης Πούλος): Δημητράς, Καβρούζος, Παπαχαραλάμπους, Τσώνης, Μπαρκώσης, Γκαλαμέλος Κ., Μαρτιναίος (73' Μίχας), Αλαφογιάννης, Καλλέργης, Καρακατσάνης, Πουλούκι (25' Γκαράι).

του Κοσμά Γεωργίου
www.periferiako.com

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ