ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

ΕΛΜΕ Αργολίδας: Tεράστιες οι ευθύνες του Κράτους για την κατάσταση που δημιουργήθηκε στα σχολεία της Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:23:00 μ.μ. |
  Από χθες Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013, χωρίς να υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση των εκπαιδευτικών, των μαθητών και των γονέων, τα ΚΤΕΛ Αργολίδας ανέστειλαν τη μετακίνηση των μαθητών προς τα σχολεία επικαλούμενοι την αθέτηση των συμφωνηθέντων από την Κυβέρνηση.


Ενημερωθήκαμε για το ζήτημα αυτό μόλις το μεσημέρι της Τρίτης 5ης Μαρτίου, μετά από σχετική ανακοίνωση του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας και της ΔΔΕ Αργολίδας.

Είναι η δεύτερη φορά που αυτό συμβαίνει κατά τη φετινή σχολική χρονιά. Την πρώτη, στην αρχή της σχολικής χρονιάς υπήρξε αναστολή της μετακίνησης για τρεις ημέρες.

Σε χθεσινή μας συνάντηση με τον κ. Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας ζητήσαμε την άμεση επίλυση του ζητήματος, αναφερόμενοι στις τεράστιες ευθύνες του Κράτους για την κατάσταση που δημιουργήθηκε. Ζητήσαμε δε από τα ΚΤΕΛ Αργολίδας να αναστείλουν το μέτρο μέχρι και την Παρασκευή 8 Μαρτίου, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα επίλυσης του ζητήματος. Δυστυχώς η πρότασή μας αυτή δεν εισακούσθηκε από τα ΚΤΕΛ Αργολίδας.


Θεωρούμε ότι θα πρέπει άμεσα να επιλυθεί το ζήτημα από το αρμόδιο Υπουργείο, και να υπάρξει η αναγκαία πρόνοια ώστε τέτοια φαινόμενα να μην επαναληφθούν στο μέλλον.
Οι ενώσεις μας (γονέων και εκπαιδευτικών) θα επιδιώξουν, μέσω της άμεσης κινητοποίησης των μελών τους την άμεση δωρεάν μετακίνηση των μαθητών.


ΕΛΜΕ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ
ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΝΑΥΠΛΙΟΥ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ