ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Το Αντιφασιστικό-Αντιρατσιστικό Μέτωπο Αργολίδας για τα γεγονότα στο Λουτράκι

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:33:00 π.μ. |
 Οι εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου σε πολλές πόλεις της χώρας, όπως και στο Ναύπλιο, σημαδεύτηκαν από τις κινητοποιήσεις μεγάλου τμήματος της ελληνικής κοινωνίας. Από την Χαλκιδική, όπου έγινε πορεία ενάντια στον κρατικό αυταρχισμό και τη εξόρυξη χρυσού, μέχρι τους σπουδαστές του ΤΕΙ Πύργου, οι λαϊκές διαμαρτυρίες έβαλαν στο στόχαστρο την κυβερνητική πολιτική, την επίθεση που δέχεται ο κυπριακός λαός αλλά και τον νεοφασισμό.

Στην Κορινθία, ο βουλευτής της ναζιστικής συμμορίας της χρυσής αυγής, Μπούκουρας δέχτηκε από τους κατοίκους της Περαχώρας και του Λουτρακίου αποδοκιμασίες που αρμόζουν σε έναν συγχρονο ταγματασφαλίτη. Ακολούθησε επίθεση από τους μπράβους -"προσωπική φρουρά"- του Μπούκουρα αλλά και από τον ίδιο, στους συγκεντρωμένους η οποία και κατέληξε στη σύλληψη δύο αντιφασιστών πολιτών από την αστυνομία.

Είναι γνωστό ότι πρόσφατα συλληφθέντες για οπλοκατοχή ανήκαν στη συγκεκριμένη "προσωπική φρουρά" η οποία τελικά όπως και ο Μπούκουρας αποχώρησε κάτω από τη οργή του κόσμου.

Οι δύο συλληφθέντες επειδή υπερασπίστηκαν στην πράξη τον αγώνα για ελευθερία που είναι συνυφασμένος με την 25η Μαρτίου θα περάσουν από δίκη.

Σαν ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ-ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ είμαστε στο πλευρό τους και καλούμε κάθε δημοκρατικό πολίτη, κάθε κοινωνικό φορέα να τους στηρίξει.

ΑΜΕΣΗ ΑΘΩΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ!



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ