ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Δυνατό παιχνίδι στο κλειστό του Ναυπλίου μεταξύ ΟΙΑΚΑ και ΑΡΑΤΟΥ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:56:00 μ.μ. |
Οι δύο ομάδες, ήθελαν την νίκη για διαφορετικούς λόγους, αφού ο μεν ΟΙΑΚΑΣ θέλει να σώσει ότι μπορεί από τη φετινή χρονιά, ενώ ο ΑΡΑΤΟΣ ΚΙΑΤΟΥ μάχεται για τη δεύτερη θέση.
Οι παίκτες του Άρατου μπήκαν κάπως μουδιασμένοι και έμεινα πίσω στο σκορ στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Ο ΟΙΑΚΑΣ με σκόρ από Προύτζο και Στατερά αλλά και πιεστική άμυνα man to man πάτησε καλύτερα στο παρκέ.
Γρήγορα όμως οι φιλοξενούμενοι επέστρεψαν και έτσι το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με 18-13.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο, οι ρόλοι αντιστράφηκαν και λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου το ΚΙΑΤΟ βρέθηκε μπροστά στο σκορ. Μια αλλαγή στην άμυνα (ζώνη) έβαλε πάλι τον ΟΙΑΚΑ στο τιμόνι και το ημίχρονο έληξε 31-29. (σκορ δεκαλέπτου 13-16)
Στο τρίτο δεκάλεπτο πάλι το ΚΙΑΤΟ φάνηκε πιο παθασμένο, ενώ από τον ΟΙΑΚΑ πάλεψαν (επιθετικά) οι Στατεράς, Προύτζος. (σκορ δεκαλέπτου 11-13)
Το τέταρτο δεκάλεπτο ξεκίνησε με ισοπαλία 42-42. Δόθηκαν πολλές μάχες, με αρκετό πάθος και στις δύο πλευρές. Χαρακτηριστικό, η διπλή αποβολή Λιακόπουλου (από τον ΟΙΑΚΑ) και ΠΑΥΛΟΥ (από τον ΑΡΑΤΟ) με τεχνικές ποινές. Ο ΟΙΑΚΑΣ έμοιαζε υπνωτισμένος. Αλλάζοντας πάλι την άμυνα σε man to man έγινε πιό επιθετικός και έδωσε ρυθμό στον αγώνα.
Ο ΟΙΑΚΑΣ πέτυχε 16 πόντους όλους από βολές, ενώ για το ΚΙΑΤΟ πέτυχε και δύο μεγάλα τρίποντα (Ματσανιώτης & Κουτρούλης)
Η κόρνα της νίκης βρήκε τους παίκτες του Παναγιώτη Γκόλαντα να πανηγυρίζουν μια νίκη επί ενός πολύ σκληρού και δυνατού αντιπάλου.

Τελικό σκόρ 58-54.
ΟΙΑΚΑΣ: (Γκόλαντας, Παπακωνσταντίνου) Λιακόπουλος 7, Στατεράς 13 (1), Προύτζος (18), Μακόπουλος 3 (1), Μπαβέλας, Φλεβάρης 9, Μποζιονέλος 2, Ρούσσος 4.
 ΑΡΑΤΟΣ: (Μαθιόπουλος) Τουργέλης, Παύλου 9, Δημητριάδης 19 (1), Ματσανιώτης 11 (1), Κουτρούλης 6 (1), Σαρχάνης 2, Οικονόμου 9, Σημαιοφορίδης 4, Κριεζής.
 
Στους άλλους δυο αγώνες είχαμε:

Απόλλων αρχαία Κορίνθου, ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ νέας Κίου 64-62 με πολλά παράπονα από τους Κιώτες για τη διαιτησία...

Ερμιόνη - Βελο 20-00 άνευ αγώνα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ