ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Οι "φιλόζωοι" του Ναυπλίου θα πρέπει να το ξανασκεφτούν...

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:25:00 π.μ. |
 Να είσαστε καλά και σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια. Βέβαια για την χολή που βγάζετε σε εμάς, για μια καταγγελία κατοίκων της παλιάς πόλης του Ναυπλίου, που είμαστε υποχρεωμένοι να δημοσιεύσουμε όπως δημοσιεύουμε θέματα με φιλοζωικό περιεχόμενο, καλό θα ήταν να το ξανασκεφτείτε.

Να ξανασκεφτείτε και να ενημερώσετε τα μέλη σας για το πόσες φορές, σας έχουμε ειδοποιήσει για τραυματισμένα ζώα, πόσες φορές έχουμε προβάλει τις δράσεις σας. Βέβαια αυτά τα ξεχνάτε και τα αποκρύπτεται σκόπιμα, δεν πειράζει να είσαστε καλά, βλέπεται δεν είμαστε (κίτρινη φυλλάδα) όταν προβάλουμε το έργο σας, γινόμαστε (κίτρινη φυλλάδα) όταν δημοσιεύουμε τις απόψεις των άλλων, ωραία λογική.

Η συγκεκριμένη καταγγελία δεν έγινε μόνο σε εμάς από τους κατοίκους αλλά και στον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ.Τζαρίμα, σε άλλους αρμόδιους και σε τηλεοπτικούς σταθμούς. Η φωτογραφία είναι αρχείου και δεν πρόκειται για αυτά τα σκυλιά που περιγράφει η καταγγελία.

Και επίσης ποτέ δεν έχουμε ενεργοποιήσει τα σχόλια στο blog, αυτό που περιγράφετε ότι σβήνουμε σχόλια δεν αληθεύει. Σεβαστήκαμε την επιθυμία των κατοίκων για ανωνυμία της καταγγελίας, παρόλα αυτά όμως διαθέτουμε τα ονόματα τους.

Αγαπάτε τα ζώα και καλά κάνετε, εμείς αγαπάμε και τους ανθρώπους!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ