ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Φιλικό αγώνα έδωσε η εθνική Μπάσκετ παίδων με το Ναύπλιο 2010

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:13:00 π.μ. |
Με δύο φιλικές νίκες -προπονητικού χαρακτήρα- στις αποσκευές της έφυγε από το Ναύπλιο η Εθνική Παίδων, η οποία το διήμερο 24-25/3 αντιμετώπισε την τοπική ομάδα Ναύπλιο 2010. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα από το Σάββατο (23/3) φιλοξενήθηκε από τον Δήμο Ναυπλιέων.
 
 
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μάνος Μανουσέλης δήλωσε: "Είχαμε την ευκαιρία να μαζευτούμε όλοι μαζί μετά το τουρνουά που συμμετείχαμε στην Τουρκία. Δώσαμε δύο παιχνίδια τα οποία κερδίσαμε εύκολα και ουσιαστικά επρόκειτο για καλές προπονήσεις, που μας έδωσαν τη δυνατότητα να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα. Ευχαριστούμε τους ανθρώπους στο Ναύπλιο και την Ομοσπονδία, γιατί σε αυτές τις δύσκολες εποχές είναι σημαντικό για μία ομάδα να έχει αυτή τη δυνατότητα. Οι Εθνικές ομάδες είναι μια συνεχιζόμενη διαδικασία και πέρα από τα κλιμάκια που συνεχίζονται κανονικά, θα μαζευτούμε ξανά και τον Απρίλιο εν όψει της προετοιμασίας μας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα τον Αύγουστο (8-18/8 στο Κίεβο).
 Στη διάθεση του ομοσπονδιακού προπονητή ήταν οι: Γκαβέζος (Μαντουλίδης), Δίπλαρος (Σπόρτιγκ Πατρών), Καρράς (Δούκας), Κόνιαρης (ΠΑΟΚ), Λιούντζης (Κρόνος), Μουράτος (Άγιοι Ανάργυροι), Ντουζίδης (Χαλκίδα), Παπαγιάννης (Περιστέρι), Παπαδημητρίου (Μαρούσι), Πεφάνης (Πρωτέας Βούλας), Σκορδάς (Ίκαρος), Σκουλίδας (Περιστέρι), Φλιώνης (Άρης), Φραγκιαδάκης (Ηράκλειο), Χαραλαμπόπουλος (Παναθηναϊκός).
 
Τον αγώνα παρακολούθησε πολύς κόσμος που γέμισε το ΔΑΚ Ναυπλίου, ανάμεσα τους ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αργολίδας Γιάννης Μανιάτης και ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος ο οποίος ως γνωστό είναι και παλιός παίχτης του Μπάσκετ. 
 
 
Στην προετοιμασία της εθνικής συμμετέχουν και δύο δικά μας παιδία ο Παντελής Σκορδάς από το Άργος,πρώην παίκτης τού Αριστέα που τώρα παίζει στον Ίκαρο Καλλιθέας και ο Αναστάσης Παλαδινός από το Ναύπλιο που παίζει στο Ναύπλιο 2010.
 
Προπονητής της ομάδας είναι ο Μάνος Μανουσέλης,ενώ μαζί του είναι και ο Θανάσης Παπαδημητρίου από το teem των ομοσπονδιακών προπονητών. Ο κ.Παπαδημητρίου ευχαρίστησε τον δήμαρχο Ναυπλίου κ.Κωστούρο για την φιλοξενία.
 
 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ