ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Αυλαία για το πρωτάθλημα μπάσκετ Α1 ΕΣΚΑΚ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:14:00 μ.μ. |
 Το Σάββατο 30-03-2013 γίνεται η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ Α1 ανδρών ΕΣΚΑΚ.

Ο πρωταθλητής και αήττητος Απόλλων Αρχαίας Κορίνθου, έχει ολοκληρώσει τους αγώνες του, αφού αγωνίσθηκε σε εμβόλιμο παιχνίδι με το Διαγόρα Βέλου (την 16-3-2013 αποτέλεσμα 67-90)Ερωτηματικό παραμένει για το εάν ο Απόλλων θα αποδεχθεί την άνοδό του στην Γ΄ Εθνική, αφού "φήμες" λένε ότι τα οικονομικά προβλήματα κάνουν τις τοπικές ομάδες να μην επιθυμούν άνοδο.Στην περίπτωση αυτή (όπως πέρσι με Λεωνίδιο και Κρανίδι), θα κληθούν για άνοδο ο δεύτερος στη βαθμολογία, τρίτος κ.ο.κ.

Στο κλειστό της Νέας Κίου θα αγωνιστεί ο Αργοναύτης Νέας Κίου με τον Α.Ο. Ξυλοκάστρου. Οι Αργοναύτες θέλουν τη νίκη, για να τερματίσουν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Το «αδιάφορο» Ξυλόκαστρο από την άλλη, θα ταξιδέψει στη Νέα Κίο για ένα παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα…

Στο κλειστό τον Αγίων Θεοδώρων, ο τοπικός Τήρωνας, θα υποδεχθεί τον Α.Ο. Ερμιόνης. Στη μέση της βαθμολογίας οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να τελειώσουν τη χρονιά με μία ακόμη επιτυχία. Η Ερμιόνη από την άλλη, βρίσκεται στο γκρουπ των δεύτερων της Βαθμολογίας (με Αργοναύτη και Κ.Α.Ο.Κ.) και θέλει τη νίκη.

Στο κλειστό του Κιάτου, ο Άρατος, υποδέχεται τα Μέθανα, που έχουν σωθεί. Το «στραβοπάτημά» του το περασμένο Σάββατο στο Ναύπλιο με τον ΟΙΑΚΑ, του έκοψε τη φόρα για τη δεύτερη θέση. Τώρα πια χρειάζεται νίκη και ήττες του Αργοναύτη, της Ερμιόνης και του ΚΑΟΚ, (κάτι σχεδόν αδύνατο) που θα οδηγήσουν σε τετραπλή ισοβαθμία.

Στο κλειστό του Λεωνιδίου, ο υποβιβασμένος Α.Σ. Λεωνίδιο, υποδέχεται τον ΚΑΟΚ Παλαίμων, ο οποίος θέλει να κάνει το «ένα-δύο» με τον «ομόσταυλο» Απόλλωνα.

Τέλος στο κλειστό του Ναυπλίου, το πέσιμο της αυλαίας βρίσκει αντιμέτωπες τις δύο ομάδες της πόλης. Το τυπικά γηπεδούχο Ναύπλιο 2010, υποδέχεται τον Α.Ο. ΟΙΑΞ σε έναν αγώνα γοήτρου, άνευ βαθμολογικού ενδιαφέροντος. Οι γηπεδούχοι αναμένεται να χρησιμοποιήσουν περισσότερο τους έφηβους παίκτες αφού συνεχίζουν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Ο ΟΙΑΞ από την άλλη θέλει να νικήσει για δεύτερη φορά φέτος το ΝΑΥΠΛΙΟ 2010 και να κάνει τρεις τις συνεχόμενες νίκες του (Μέθανα, Κιάτο, Ναύπλιο 2010)
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ