ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Αναφορά κατέθεσε ο Δ.Κοδέλας για τα επεισόδια στην "Πύλη Πολιτισμου"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:44:00 π.μ. |
Αναφορά προς τους Υπουργούς Παιδείας, Δικαιοσύνης, Δημόσιας Τάξης και προς τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό κατέθεσε ο Βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ την έγγραφη αναφορά με ημερομηνία 25/02/2013 που ομόφωνα αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου “Πύλη Πολιτισμού Ναυπλίου” να αποστείλει στα αντίσοιχα Υπουργεία.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της Αναφοράς:
“Ο Βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Κοδέλας Δημήτριος κατέθεσε ως αναφορά την έγγραφη αναφορά με ημερομηνία 25/02/2013 που ομόφωνα αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου “Πύλη Πολιτισμού Ναυπλίου”.

Σε αυτήν περιγράφουν την ιστορία, τη δράση του συλλόγου και τη λειτουργία από το Νοέμβριο του 2011 Κοινωνικού Παντοπωλείου, εξηγώντας αναλυτικά τον τρόπο λειτουργίας του. Στη συνέχεια αναφέρονται στην επιχείρηση παρεμπόδισης της δραστηριότητας του συλλόγου από παρέμβαση μελών της Χρυσής Αυγής. Την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου και και ιδίως την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου. Τη δεύτερη φορά μάλιστα συγκεντρώθηκαν έξω από τον χώρο του συλλόγου μέλη της Χ.Α. με κοντάρια και κράνη με αποτέλεσμα να “σταματήσει πλήρως η διαδικασία εξυπηρέτησης των δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου” και να προκαλέσουν “τρόμο και ανησυχία σε ορισμένους από τους προσερχόμενους, αλλά και στα παρευρισκόμενα μέλη του συλλόγου”. Την ίδια μέρα το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Ναυπλιέων καταδίκασε με ομόφωνο ψήφισμα “τη δράση και τα επεισόδια που προκάλεσαν μέλη της Χρυσής Αυγής”.

Παρακαλούμε για την απάντηση και τις ενέργειές σας τόσο όσον αφορά το σύνολο του περιεχομένου της αναφοράς όσο και πιο ειδικών ζητημάτων που θίγονται σε αυτή και αφορούν το κάθε Υπουργείο και να μας ενημερώσετε σχετικά.”

Ναύπλιο, 25 Φεβρουαρίου 2013

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ