ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Ράγισαν καρδιές στο αφιέρωμα του Ν.Ξυλούρη στο Κρανίδι (βίντεο αφιέρωμα)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:38:00 μ.μ. |
 Mε αφορμή τα 33 χρόνια από τον θάνατο του Νίκου Ξυλούρη διοργανώθηκε τιμητικό αφιέρωμα στην μνήμη του “Αρχάγγελου της Κρήτης" στην  κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του ΓΕΛ Κρανιδίου.

 
Η εκδήλωση έγινε το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Γενικού Λυκείου Κρανιδίου με συνδιοργάνωση από το Φάρο Πόρτο Χελιού, Μουσικό Σύλλογο Ερμιόνης, Θεατρικό Όμιλο Ερμιονίδος , Α.O. Κορώνiς Κοιλάδα και το Γενικό Λύκειο Κρανιδίου.
Συμμετείχαν οι ορχήστρες του Γιώργου Ξυλούρη και Αλέξανδρου Μπέλε . Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό και καλωσόρισμα του Διευθυντή του ΤΕΛ Κρανιδίου κ. Ιωάννη Δημαράκη.
 
 
Για το έργο του Νίκου Ξυλούρη μίλησε ο Λάμπρος Λιάβας καθηγητής του Μουσικού τμήματος πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ έγινε και προβολή βίντεο για την ζωή και το έργο του Ν.Ξυλούρη.
 
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε η γυναίκα του αείμνηστου τραγουδιστή Ουρανία Ξυλούρη, από τον δήμαρχο Ερμιονίδος Δημήτριο Καμιζή.
 
 
 
Η βραδιά έκλεισε με κρητικά εδέσματα, ενω το παρών τους έδωσαν ο πολιτευτής Αργολίδος Βασίλης Σιδέρης, ο πρόεδρος του θεατρικού ομίλου Ερμιονίδος Δημήτρης Σίδερης, ο πρόεδρος του Α.Ο Κορωνίς Κοιλάδας κ. Παναγιώτης Αγρίμης, εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Ύδρας κ. Εφραίμ, καθώς και πάρα πολύς κόσμος, ο οποίος μαζί με τους μουσικούς τραγούδησαν όλοι μαζί όρθιοι το "Πότε θα κάνει ξαστεριά".
 
 
 

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ