ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Σκευωρία κατά του δημάρχου η ανακοίνωση του Σ.Ε.Τ.Α Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:22:00 μ.μ. |




















 Ανακοίνωση καταγγελία ήρθε στα χέρια μας, που ανατρέπει τις εντυπώσεις που δημιούργησε το δελτίο τύπου του Σ.Ε.Τ.Α Αργολίδας, την παραμονή της πρωτοχρονιάς και που καταλόγιζε ευθύνες στο δήμαρχο Ναυπλιέων Δ.Κωστούρο, για την μη καταβολή του 15νθημερου τους, από τον δήμο. Στην ανακοίνωση που υπογράφετε από πολλούς δημοτικούς υπαλλήλους, γίνετε λόγος για σκευωρία στην ουσία κατά του δημάρχου από συγκεκριμένο κύκλο υπαλλήλων.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ναύπλιο 31/12/2012

Ως μόνιμοι υπάλληλοι του Δήμου Ναυπλιέων , θα θέλαμε και εμείς από τη μεριά μας να παρέμβουμε στις ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου που δημοσιοποίησε το διοικητικό συμβούλιο του Σ.Ε.Τ.Α. Αργολίδας.

Τονίζουμε ότι ο Δήμαρχος δε λειτούργησε αυθαίρετα και ξαφνικά , αλλά ήδη προ 20ημερον, έγινε η συνεννόηση με τα εμπλεκόμενα τμήματα του Δήμου μας, για τον τρόπο πληρωμής και μάλιστα συναινέσαμε όλοι σε αυτό και ήμασταν γνώστες της όλης διαδικασίας που Θα ακολουθηθεί.

Καταγγέλλουμε την όλη στάση του Προεδρείου, η όποιου μέλους του σωματείου, (που όπως πληροφορηθήκαμε ένα μόνο μέλος του, αυθαίρετα συνέταξε το έντυπο) για το χειρισμό της πληρωμής του 15ημέρον μας με τον καινούργιο χρόνο.

Δηλώνουμε ότι λειτούργησαν δίχως την σύμφωνη γνώμη όλων μας, δεν είχαμε ενημερωθεί εκ των προτέρων για την ανακοίνωση αυτή που τελικά μας θίγει, εφ όσον μας παρουσιάζει σαν άτομα κακόπιστα, (γιατί ενώ είχαμε ενημερωθεί για την διαδικασία πληρωμής μας , μας παρουσιάζουν δήθεν παραπονούμενους).

Η πλειοψηφία των συναδέλφων έχει εναντιωθεί στο ήθος και το ύφος της επίμαχης επιστολής. Θεωρούμε το κείμενο απαράδεκτο και προσβλητικό για το Δήμαρχο αλλά και για μας που υποτίθεται ότι εκπροσωπούμαστε από αυτό το Διοικητικό Συμβούλιο.
Από το προσωπικό του blog ο δήμαρχος ανακοίνωσε τα εξής προς το Δ.Σ του Σ.Ε.Τ.Α Αργολίδας.

Δημοτικοί Υπάλληλοι

Μετά από Δελτίο Τύπου του Δ.Σ. του Σ.Ε.Τ.Α. (είναι το Δ.Σ. των εργαζομένων στο Δήμο) που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο αναρτώ απάντηση μου για όποιον ενδιαφέρεται να ξέρει.

Προς Δ. Σ. του Σ.Ε.Τ.Α. Αργολίδας

Πιστεύω πως έχετε μπερδέψει τους ρόλους σας εκτός αν θέλετε να θέσετε υποψηφιότητα στις Δημοτικές εκλογές τον Ιούνιο του 2014. Η συνεχής προσπάθεια του Δ.Σ. του Σ.Ε.Τ.Α. να με πλήξει πολιτικά με χαρακτηρισμούς περί «χορτάτων» και «αδίστακτων» φαίνεται ότι είναι καθαρά υποκινούμενη. Έτσι λοιπόν δεν με αφορά σαν ενέργεια. Τους πιο πάνω χαρακτηρισμούς τους επιστρέφω άμεσα στους γράφοντες και υπογράφοντες και όχι στο σύνολο των υπαλλήλων.
Για ενημέρωση όλων

Σε συνάντηση στο γραφείο μου με παρόντες μέλη του Δ.Σ. του Σ.Ε.Τ.Α. Αργολίδας της προϊσταμένης της ταμιακής υπηρεσίας και της διευθύντριας των Οικονομικών Υπηρεσιών η ταμίας κ Μανού ανέφερε ότι το Δ. Σ. του Σ.Ε.Τ.Α. Αργολίδας ήταν ενήμερο από το Φεβρουάριο του 2012 για την καθυστέρηση πληρωμών στο τέλος του Έτους.
Επίσης αναλύθηκε διεξοδικά το θέμα και εξηγήθηκε ότι ο Δήμαρχος δεν θα μπορούσε ακόμα και με δικό του «εντέλλεσθε» να παρέμβει στην λειτουργία της υπηρεσίας μιας και δεν υπάρχει εκδοθέν ένταλμα.

Σε απλά ελληνικά. Ήταν γνωστό, στα παρόντα μέλη του Δ.Σ. της Σ.Ε.Τ.Α.Α. ότι ακόμα και με δικιά μου «διαταγή», δεν θα μπορούσα να παρέμβω για το συγκεκριμένο θέμα
Πως τώρα κατηγορείται ο Δήμαρχος; Ρωτήστε το Δ.Σ.

Το μόνο που επικροτώ είναι η αναφορά στον εισαγγελέα και αναμένω.

Χρόνια πολλά σε ολους
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ