ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Ληστεύοντας πάμπτωχους πολίτες και χαϊδεύοντας τα μεγαλοαρπακτικά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:12:00 μ.μ. |
 Οι μέρες του 2013 κυλούν, η φτώχεια και η ανέχεια του κοσμάκη σπάει κάθε ρεκόρ, η μπόχα που αναδύεται από τα πολιτικά (και όχι μόνο) σκάνδαλα (βλέπε λίστες κλπ) κοντεύει να πνίξει τα βαλκάνια, και το θέατρο του παραλόγου από την τρικομματική κυβέρνηση πάει να σαρώσει τα ΟΣΚΑΡ ηλιθιότητας όλων των εποχών. Ξέρω ότι με αυτές τις γραμμές, θα λυσσάξουν πάλι οι βολεμένοι, τα κομματόσκυλα και πολύ μου αρέσει αυτό.


Δεν νομίζω να γράφω κάτι φανταστικό, κάτι που δεν συμβαίνει στην ψωροκώσταινα, στην «Ευρωπαϊκή Ελλάδα» στην Ελλάδα (μόνο στο όνομα) την ξεπουλημένη στους ευρωπαίους τοκογλύφους.

Πάμε λοιπόν στο παρασύνθημα, με μια «ασήμαντη» ειδησούλα.

Κατάσχεση ΙΧ και παρακράτηση μισθού για όσους «ξέχασαν» τα τέλη κυκλοφορίας

"Μία πολύ δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τους 44.500 ιδιοκτήτες αυτοκινήτου που δεν πλήρωσαν τα τέλη κυκλοφορίας τα δύο προηγούμενων χρόνια, αφού η εφορία ετοιμάζεται να τους στείλει τη λυπητερή, η οποία μαζί με τις προσαυξήσεις και τα πρόστιμα, φτάνει τα 13,7 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών» η εφορία ετοιμάζεται να προχωρήσει σε κατάσχεση του αυτοκινήτου, ή παρακράτηση του 25% του μισθού ή της σύνταξης.

Ήδη έχουν στείλει ειδοποιητήρια σε όλους τους ιδιοκτήτες με τα οποία τους προειδοποιεί ότι αν δεν εξοφλήσουν τα ποσά από αυτά τα τέλη που έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμα, τότε θα προχωρήσει σε κατάσχεση του οχήματός τους.

Στη συνέχεια το αυτοκίνητο του οφειλέτη θα βγει σε πλειστηριασμό για να μπορέσει να καλυφθεί το χρέος του προς την εφορία."

Ο ληστής με το ένα χέρι σε δράση.
Η μαφιόζικη τακτική, «η πληρώνεις, η την έβαψες».
Απειλεί τους καταχρεωμένους Έλληνες, ένα κράτος που αφού τους εξαθλίωσε, αφού τους έγδαρε κανονικά και δεν τους άφησε τίποτα, θέλει από τις ΑΔΕΙΕΣ τσέπες τους να πάρει χρήματα.
ΠΟΥ όμως θα τα βρει ο κοσμάκης;
Ελάτε και πάρτε τα ΟΛΑ.
Έτσι κι αλλιώς δεν είναι δικά μας πια.
Σπίτια, χωράφια, αυτοκίνητα, ΤΙΠΟΤΑ πια δεν μας ανήκει.
Εδώ παίζετε με τις ζωές των ανθρώπων έχοντας διαλύσει τα πάντα στην υγεία.
Στα αυτοκίνητα και στα ακίνητα θα κολλήσετε;

Καθημερινά εκτοξεύετε άμεσα και έμμεσα απειλές προκειμένου να εισπράξετε και άλλα, και άλλα….Τόσα χρόνια τρώγατε (που στο λαιμό να σας κάτσουν) με εκατό μασέλες εσείς και οι παρατρεχάμενοι σας.

Απειλείτε τον απλό κοσμάκη γιατί δεν τολμάτε να απειλήσετε τα μεγαλοαρπακτικά που τόσα χρόνια σας στήριζαν και ξέρουν όλα τα άπλυτα σας.

Το ότι θα εισπράξετε με τις απειλές, είναι σίγουρο.
Μόνο που δεν ξέρετε ΤΙ θα εισπράξετε.

Μας απειλείτε, αλλά φοβάστε κιόλας και καλά κάνετε.
Ετοιμαστείτε, πάρτε μεγάλα τσουβάλια.

Σύντομα, πολύ σύντομα θα έρθει η …πληρωμή σας.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ