ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Ξεχωριστές εκπομπές από την ΕΡΑ Τρίπολης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:05:00 π.μ. |
 ΓΙΑ μια φορά ακόμη η ΕΡΑ Τρίπολης κέρδισε τις εντυπώσεις τις μέρες των γιορτών. Παραμονή Πρωτοχρονιάς το πρωί , ο Σταύρος Ζορμπαλάς με τη συνεργασίας συναδέλφων από εφημερίδες της περιφέρειας έκανε μια ανασκόπηση της χρονιάς που έφυγε , καταγράφοντας γεγονότα και πρόσωπα που ξεχώρισαν στην περιφέρεια Πελοποννήσου.
Στιγμές από την πολιτική, κοινωνική, πολιτιστική και αθλητική ζωή των πέντε νομών που απασχόλησαν εκπομπές , δελτία ειδήσεων και σελίδες εφημερίδων.

Το απόγευμα της παραμονής οι Νίκος Πάππας και Γιάννης Γαλανόπουλος , για δύο ώρες ΄΄ταξίδεψαν΄΄ τους ακροατές σε διάφορα μέρη του κόσμου , στήνοντας μια ΄΄γέφυρα΄΄ επικοινωνίας με τους απόδημους. Έγιναν συνδέσεις με ελληνικούς σταθμούς της Αμερικής ( Σικάγο, Νέα Υόρκη) του Λονδίνου και του Σύδνεϋ Αυστραλίας απ όπου ξενιτεμένοι έστειλαν τις ευχές τους στην πατρίδα. Ξεχωριστές στιγμές που πρόσφερε η ΕΡΑ Τρίπολης ( 101,5 FM -1314 AM και στο διαδίκτυο) τόσο στους εδώ ακροατές της , όσο και στους απόδημους, που άκουγαν , μέσω ιντερνέτ και του ΄΄ΕΛΛΑΣ FM ΄΄ της Νέας Υόρκης, που αναμετέδωσε μέρος του προγράμματος.

Επίσης από την ΕΡΑ Τρίπολης ακούστηκαν δημοφιλείς καλλιτέχνες που ευχήθηκαν στους Πελοποννήσιους ( και όχι μόνο) όπως οι Μιχάλης Χατζηγιάννης, Γλυκερία, Γιάννης Ζουγανέλης, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Γιώργος Κιμούλης, Ελένη Γερασιμίδου, Μπάμπης Τσέρτος, Στέφανος Ληναίος, Τάκης Κωνσταντακόπουλος, Τάσος Χαλκιάς, κ.α.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ