ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Αγιασμός και την κοπή της πίτας της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Πελοποννήσου στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:22:00 μ.μ. |

  Αγιασμός και την κοπή της πίτας της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Πελοποννήσου πραγματοποιήθηκε σήμερα, στο Κωνσταντοπούλειο Μεγάρο, στο Άργος.
 
 
Στην εκδήλωση βραβεύθηκαν απο τον δημαρχο Άργους Μυκηνών Δ.Καμπόσο, η Διευθύντρια Τουριστικής Πολιτικής Υπ. Τουρισμού κα. Κων/να Μπόγρη, ο κ. Λοίζος Σορωνιάτης τέως πρόεδρος ΟΤΕΚ που με την δική του υπογραφή μεταφέρθηκε η σχολή στην πόλη του Άργους.
 
Από την πλευρά της κυβέρνησης παρευρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού κ. Αναστάσιος Λιάσκος ο οποίος έκοψε και την καθιερωμένη πίτα.
 
 Ακολούθησε ξενάγηση στις νέες εγκαταστάσεις και στα υπό κατασκευή εργαστήρια της σχολής.

Σε δηλώσεις του στην ΕΡΑ Τρίπολης ο Γρενικός Γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού Αναστάσιος Λιάσκος τόνισε ότι η προσεχής τουριστική περίοδος θα είναι πολύ καλύτερη από την προηγούμενη, με βάση τις προκρατήσεις σε μεγάλα ξενοδοχεία της χώρας.Όπως υπογράμμισε ο κ. Λιάσκος το Υπουργείο Τουρισμού και ο ΕΟΤ ασκούν μια ΄΄επιθετική΄΄πολιτική προβολής της χώρας σε διεθνές επίπεδο, έτσι ώστε να υπάρξουν τα καλύτερα δυνατά οφέλη.
 
Η Σχολή στεγάζεται από τον Οκτώβριο στο ιστορικό Κωνσταντοπούλειο Μέγαρο, εκεί που πριν πολλά χρόνια γεννήθηκε και μεγάλωσε η σπουδαία ηθοποιός Κατίνα Παξινού. Πέρα από το εν λόγω κτίριο ο δήμος διαμορφώνει και άλλο χώρο, στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου όπου θα λειτουργήσουν τα μαγειρεία της Σχολής και άλλοι αναγκαίοι χώροι, για την πρακτική εξάσκηση των σπουδαστών.
 


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ